Romantik Saç Modelleri 2020

Romantik Saç Modelleri 2020

Romantik Saç Modelleri 2020

Romantik saç modelleri tutkulu bir görünüme kavuşmak isteyen bayanların saç modelidir. Romantizm zaten genelde bütün kadınların içinde olan bir duygu. Bu duyguyu saçlarınız ile birleştirip ortaya koymak ne kadar güzel olacaktır. Fimlerde ve dizilerde imrenerek baktığımız romantik ve duru saçlara sahip olmak istemez misiniz? Cevabınız evet ise saçlarınızı duygulu, yumuşak ve tutkulu hale dönüştürecek olan 2020 romantik saç modelleri yazımızı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Saçlarınızda belli belirsiz dalgalar yaratın

Saçlardaki belli belirsiz dalgalar çabasız elde edilmiş modern bir görünüm sağlıyor. Daha iyi fikir elde edebilmek için Jessica Biel’in saçlarına bakmalısınız. Saçlarındaki belli belirsiz dalgaları kahkülleri ile birleştirerek romantik saçlara sahip olduğunu göreceksiniz. Sizde saç şekillendirici krem yardımı ile parmaklarınızla saç tutamlarınızı hafif şekilde kıvırarak bu romantik saç modelini elde edebilirsiniz.

romantik hafif dangalı saç

Saçlarınızda dinamik kıvrımlar yaratın

Dinamik kıvrımlı saçlara verebileceğimiz en güzel örnek Megan Fox’un saçlarıdır. Dinamik dalgalar ile saçlarınız daha dolgun ve hacimli görünürken diğer yandan da sert olan yüz siluetini yumuşatmanıza yardımcı olacak. Büyük dinamik dalgalar elde etmek için biraz çaba harcamanız gerekecek. Saç kurutma makinesi yuvarlak saç fırçası ve saç spreyi yardımı ile büyük dinamik dalgalar yaratabilirsiniz.

romantik saç modelleri 5

Saçlarınızda harika dalgalar yaratın

Saçlarınızda harika görünümlü dalgalar yaratarak saç renginiz ile de bütünleştirip romantik bir hava elde edebilirsiniz. Amanda Seyfried saçlarındaki dalgaları saç rengiyle bütünleştirmiş olan ünlülerden. Sizde böyle harika dalgalar yaratmak istiyorsanız yapmanız gereken aslında çokta fazla değil. Bunu yapmak için saçlarınız kuru olmalıdır. Yuvarlak fırça ve şekillendirici saç kremi yardımı ile kıvrımlı saçlar elde edebilirsiniz. Saçlarınızın daha duygulu romantik bir görünüme kavuştuğunu göreceksiniz.

dalgalı romantik saç modelleri 2014

Saçlarınızda tatlı kıvrımlar yaratın

Saçlarınızdaki tatlı kıvrımlar yüz hatlarınız ve bakışlarınız ile bütünleşince peri saç modelini andırıyor. Bu saç modelini Keira Knightley çok kullanmaktadır. Eski zaman filmlerinde sıkça rastlanan bu saç modelini sizde yakalayarak romantik bir tarz elde edebilirsiniz. Bu saçı yapmak için önce saçlarınızı büyük tutamlara ayırın. Daha sonra tutamları kıvırarak arkaya doğru toplanmasını sağlayın. Arkada oluşan topuzu ise siyah firketelerle tutturun.

2014 ronatik saç modelleri

Saçınızda maşalı kıvrımlar yaratın 

Jessica Chastain’in saçlarında maşalı kıvrımları görebilirsiniz. Bu saç modelinde saçlar, uçlara doğru saç maşasıyla yapılan kıvrımlarla hareketlendirilir. Bu saçlar ile saçlarınız kendini daha iyi gösterecek ve ön plana çıkacaktır. Ayrıca Romantik bir hanımefendi havasına bürüneceksiniz. Saçlarınız salık iken saçlarınızı omzunuzun önüne doğru bir tarafta toplamalısınız. Bu görüntü ile romantikliğin yanı sıra seksi bir görünüm de elde etmiş olacaksınız.

maşalı romantik saç modelleri

Saçlarınızda Natürel topuzlar yaratın

Dağınık topuz şeklindeki saç modelleri insanı masum, duru gösterdiği gibi güçlü bir yanda ekler. Minka Kelly Bir balerinin topuzunu andıran topuzu ile oldukça duru ve romantik masum havasına bürünmüştür. Sizde masum duru ve güçlü görünmek istiyorsanız bunları birleşerek kendini gösterdiği natürel topuzları denemelisiniz.

romantik dağınık topuz modelleri

Kısa saçlarınız ile romantik görünün

Kısacık kestirilmiş saçlar bayanları hem masum gösteriyor hem de erkekler tarafından daha çekici hale getiriyor. Örneğin Anne Hathaway’ın kısa saçları yüzünüz güzelliğini ne kadarda güzel ortaya çıkarmış. Kısa kestirdiğiniz saçınızı öne doğru perçemli bırakarak duru güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

romantik kısa saç modelleri 2014Galerimizdeki diğer 2020 Romatik saç modelleri resimlerinde ilham alabilir, kedi saçlarınızda deneyebilirisniz.

Bir önceki yazımız olan 2020 Gelin Taçları başlıklı makalemizde 2014, 2014 gelin taçı ve 2014 gelin taçı modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.