Çikolata Kahve Saç Rengi ve Tonları 2019

Çikolata Kahve Saç Rengi ve Tonları 2019
Son yılların yükselen saç renklerinden bir tanesi olan ‘çikolata kahve’ çok sevildi.2017 yılında da en önemli saç renklerinden bir olacaktır şüphesiz.Koyu renkleri seven bayanların denemek istediği saç renklerindendir.Genelde bayanlar çikolatayı çok sever.Her gün severek yediğimiz Çikolatanın rengini saçlarımıza taşımak hiç fena fikir değil.Çikolatanın sütlü,bitter gibi bir çok çeşidine göre rengi vardır.

Çikolata kahve saç renginin de bir çok tonu mevcuttur.Bayanlar genellikle bu saç renginin hangisini  yaptırsam diyerek kararsızlığa düşer.Renge karar verdikten sonra bu sefer de hangi ton yaptırsam yakışır diyerek sorgulamaya başlarlar.Çikolata kahve saç renginin hangi tonunu yaptırmalıyım diyen bayanların yazımızı dikkatlice okumasını tavsiye ediyoruz.Ayrıca fotoğraflarımızdan ilham almalarını fikir edinmelerini istiyoruz.Bunları yaptıktan sonra net ve doğru olan saç rengi ve tonunu bulacaklardır.

Ten Renklerine Göre Çikolata Kahve Tonları

1) Soğuk Çikolata Kahve : Soğuk çikolata kahve tonu ten rengi açık olan bayanlara çok güzel gitmektedir.Ten renginiz esmer değilse bu saç rengini deneyebilirsiniz.Buğday ve kumral ten rengine sahip bayanlar için harika bir çikolata kahve tonudur.Esmer tenli bayanlarda ise saç rengi koyu olduğu için uyum olmayacak onları boğacaktır.Bu saç tonu ayrıca ışıltılara da sahiptir.Bu ışıltı sayesinde parlaklık canlılık oluşturacaktır.Saçlarının cansızlığından şikayet eden bayanlar için ideal renk soğuk çikolata kahvedir.Işıltısını kaybeden  saçlara uygulamanızı öneriyoruz.
1. başlık 1....başşlık 1...baaşlık 1...başlıkk 1..başlık 1..başlıkk 1..başşlık
2) Çikolata Kahve : Çikolata kahvenin tam tonudur. Tam çikolata rengidir ne açık ne koyu.Buğday tenli bayanlar için ideal bir renktir çikolata kahve.Işıklı ortamlarda kendini çok fazla hissettirecek olan bir renktir.Işıkla beraber kendini daha fazla gösteren bir renktir.Özel gün ve gecelerde ışıklı ortam yoğun olduğu için saçlarınız herkesin fazlasıyla dikkatini çekecektir.Koyu renkli dikkat çeken saçlardandır.

2. başlııkBeautiful woman

2.....başlık 2....başlıkHOLLYWOOD, CA - JUNE 21: Actress Mila Kunis attends the premiere of Universal Pictures' "Ted" at Grauman's Chinese Theatre on June 21, 2012 in Hollywood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

2...başlık 2.bbaşlık

3) Açık Çikolata Kahve : Eğer illa saçlarımı çikolata kahve saç rengine boyatacağım diyen bayanların tonudur.Açık çikolata kahve tonu bütün ten renklerine uyum sağlayan bir saç rengidir.Geniş bir yelpaze sunan bir saç rengi özelliği vardır.Doğal olarakta bu saç rengini kullanan kişi sayı fazladır.Esmer,kumral,buğday tenli bir ten rengine sahipseniz güzel bir şekilde açık çikolata kahve saç rengini uygulayarak kullanabilirsiniz.Kumral ten rengine sahipseniz ve ten renginiz soluk ise ten renginizi açık çikolata kahve ile canlandırmanız mümkün.
Beautiful woman with luxury hairs

Beautiful woman with luxury hairs

3.....başlık 3...başlıık 3...başlık 3..başlık 3..başlıkk 3.başlıkk

Çikolata Kahve Rengi Hangi Saç Modeli İle Kullanılmalı?

Saçlarınızı çikolata kahve ile boyattıktan sonra bu saç rengini ortaya çıkarmak için güzel bir saç modeline ihtiyaç vardır.Bu saç rengine en uygun saç modeli ise dalgalı saç modelleridir.Çikolata kahve ile su dalgası saç modeli harika duracaktır.Saçlarınızı yoğun ya da hafif dalgalar yapıp çok rahat kullanabilirsiniz.Diğer saç modellerinde ise bu renk kendini tam anlamıyla göstermeyebilir.Dalgaları saç tarzının size ve yüzünüze hangisi yakışıyorsa onlara uygun kullanabilirsiniz.Çikolata kahve saç rengi ile ilgili aradığınız bilgilere ulaştığınızı ümit ederek bu renge şans vermenizi öneriyoruz. Facebook adresimizden de bizi takip edin.

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 5 YORUM
  1. blank Pınar dedi ki:

    Pınar Sarıer / Bolu merkez

  2. blank Ebru Uğur dedi ki:

    Ebru Uğur İSTANBUL

  3. blank Semiha buse baysal istanbul dedi ki:

    Takipdeyim hayırlısı olsun

  4. blank Asude dedi ki:

    Asude Zanbay ISTANBUL

  5. blank Sema dedi ki:

    Nursema demir Gaziantep