Spor Saç Modelleri 2020

Spor Saç Modelleri 2020

Spor Yaparken Kullanabileceğiniz Saç Modelleri

Spor saç modelleri daha çok egzersiz yaparken ve koşuda kullanabileceğiniz saç modelleri.Basit ve şık duran bu saç modellerini 2 dakika. zaman ayırıp yapabilirsiniz.Bence spor saç modelleri basit olduğu kadar havalı da durmalı.

spor sac modelleri 2014

 

Sporcu bayanlar için basit, zahmetsiz saç modeli bulmak zor olabilir. Eğer 3 kilometre yol yürümek ya da ortalama bir at kuyruğu ile uzun sürecek bir bir basketbol oyunu oynarken bayanların yapabileceği spor saç modelleri ve stillerini paylaştık. Bir sporcu olarak ben, her zaman basit ve havalı saç modelleri buldum.

Örgü Atkuyruğu Saç Modeli

Bu örgü atkuyruğu saç modeli saç bandı ile çok havalı görünüyor.Sadece basit bir atkuyruğu ve örgü yapıyorsunuz.Bur da sır saç bandından saklı! İsterseniz en seden birkaç saç tutamı seçip bunları da örüp farklı spor saç stilleri oluşturabilirsiniz.

 

 

yarim toplanmis spor sac modeli   

Yarım toplanmış saç modeli 

Saçınızın üst kısmını kulak hizasından  toplayarak bu saç modelini elde edebilirsiniz.Sporcu bayanlar için çekici bir saç modeli.

Sadece lastik toka ile yarım atkuyruğu yapın ve önlerden bir kaç perçem çıkarın.

 

 

 

 

 

 

 

 

orgu topuz spor sac modelleri 2014Spor Örgü Topuz Modeli

Bu spor saç modelinde önemli olan topuz yapmadan önce saçınızın ön kısmını balık sırtı saç örgü veya düz örgü ile örmektir.Daha sonra saçınızın istediğiniz boyundan topuzunuzu yapabilirsiniz.Örgüyü tel toka ile topuzunun arkasında tutturabilirsiniz.Balıksırtı örgüde ise tokaya gerek kalmaz ve daha çık durur.

 

Örgü topuz saç modelli normal topuzu göre çok daha uzun süre kalıcıdır.Basketbol ve voleybol oynarken rahatça kullanabilirsiniz.

 

 

 

spor yaparken sac modelleriÜçlü örgü saç modeli

 

Saçınızı önden arkaya üç bölüme ayırıp her tutama sprey sıkıp örmeye başlayın.Örgü stili ise sizin seçiminize kalmış.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spor topuz sac modelleri 2014

 

Yüksek spor topuz modeli

 

Bu topuz saçlar spor yapan bayanlar için havalı ve rahat, ve kesinlikle egzersize dayanıklı en kolay yapılabilen zahmetsiz saç modellerinden.

 

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.