Puf Kaban Modelleri ve Kombinleri 2020

A+
A-
Puf Kaban Modelleri ve Kombinleri 2020

Sokak modasında özellikle içinde bulunduğumuz bu aylarda en fazla tercih edilen parçalardan olan puf kaban modelleri ,  cıvıl cıvıl renkleri ve şık duruşları ile fazlasıyla ilgi görüyorlar. Puf kabanlar hem rahat , aynı zamanda soğuk ve rüzgar geçirmeyen yapıları ile fazlasıyla ilgi görüyor , aynı zamanda sıcak tutmaları ve yağmur geçirmemeleri bu modellere olan ilgiyi fazlasıyla arttırıyor. Bir çok ünlü markanın birbirinden farklı puf kaban tasarımları bulunuyor , ancak bu modellerde özellikle dikkat etmeniz gereken boyun kısmı ve kabanın uzunluğudur , en ideal puf kabanlar şuan orta uzunluğa sahip olan modeller , ancak hızlı ve daha rahat şekilde giy çıkart yapmak isteyenler kesinlikle kısa puf kaban modellerini tercih etmemelidir.

Sokak modasında oldukça yaratıcı ve farklı puf kaban kombinlerini sıkça görür olduk son dönemde , özellikle elbiseler ile olan uyumu oldukça dikkat çekeici , ancak sık olarak tercih edilen puf kaban kombinleri arasında jean ve taytlar ön plana çıkmış durumda. Tasarım olarak gayet hafif ve renkli olan puf kabanları günlük hayatınızda farklı renklerdeki tayt modelleri ile yada dar paça kot pantolonlar ile rahatça kombinleyebilirsiniz. Ayrıca deri taytlar ile olan uyum fazlasıyla dikkat çekici olan puf kaban modelleri ve kombinleri arasından seçtiğimiz birbirinden güzel modelleri galerimizde sizler için hazırladık. Sizlere ilham verecek şık aynı zamanda rahat puf kaban kombinleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

puf kaban modelleri ve kombinleri (7)

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.