Deri Etek Modelleri ve Kombinleri 2020

A+
A-
Deri Etek Modelleri ve Kombinleri 2020

Geçen sezona damgasını vuran deri parçalar hemen her yerde karşımıza çıktı , ofiste , davet ve toplantılarda hatta sokak modasında farklı tarzlar ile oldukça dikkat çekici bir stil sundular. Yeni sezonda bir çok farklı markanın en yeni tasarımları arasında en iddalı parçalar şüphesiz ki deri etek modelleri. Deri etekler daha seksi ve dikkat çekici bir tarz için en doğru parçalar , öyle ki kış aylarında bile kadınların deri parçaları tercih etmeli bir çok farklı sitilin 2020 sezonunda karşımıza çıkacağının habercisi oldu diyebiliriz.

Deri etek modelleri ayrıca kombin olarak bir çok farklı alternatifi beraberinde getiriyor , ister gömlekler ile , ister bluz yada kışlık kazaklar ile oldukça etkileyici bir tarz yakalayabilirsiniz. Bu sezon deri etek alacaklar için yazımızda birbirinden güzel modelleri ve deri etek kombinlerine yer veriyoruz.

Özellikle sonbahar kış sezonunda sıkça rastlayacağımız çan eteklerde deri stiller oldukça etkileyici ve şık bir stile sahipler , bluzlar ile olan uyumu harika. Daha iddalı bir tarz arayanlar için önerimiz deri kalem etekler olacak , kalem etekler seksi görünümleri ile tüm gözleri üzerinde toplayabilen parçalar , özellikle topuklu ayakkabı  ile kombinlendiğinde üzerine ne giyerseniz giyin fazlasıyla havalı olacaksınız.

Son olarak iddalı deri etek modelleri arasında yer alan mini etekler var , bacaklarına güvenen kadınlar için en doğru ve iddalı parça , eğer bu sezon mini deri etek tercih edecekseniz kesinlikle açık renkler ile kombinlemenizi öneriyoruz. Yazımızda birbirinden güzel ve iddalı deri etek modelleri ve kombin örneklerini inceleyebilirsiniz.

deri etek modelleri ve kombin örnekleri (4)

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.