Miss Defne Abiye Modelleri Tasarımları 2020

A+
A-
Miss Defne Abiye Modelleri Tasarımları 2020

Miss Defne Abiye Modelleri

Abiye denilince akıllara ilk gelen isimlerden biri de Miss Defne abiye modelleridir. Tesettürlü hanımların da tercihi olan bu modellerin sizler için de ne kadar önemli olduğunu tahmin edebiliyoruz. Abiye modeller arasından seçim yaparken dikkat edilmesi gereken şeyin şıklık olduğunun bilincindeyiz. Ancak şıklık için sadece abiye modellerine bakmak, aksesuarları önemsememek ne kadar doğru?

mis defne kabarik abiye nisanlik modelleri 2014
Miss Defne tesettür abiye modelleri tesettürlü kadınların şıklığını koruyor. Şıklığa önem veren kadınların tercihi olan Miss Defne abiye modelleri 2020 kreasyonu ile göz kamaştırıyor. En beğenilen modeller arasında pudra, vizon ve kahve tonlarının hakim olduğu modeller yer alırken, bizce mor ve yeşil tonlarının da hakkını vermek gerekiyor.

Abiye kıyafette dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir?

Tesettürlü hanımların sadelikten yana olduğunu biliyoruz. Bu nedenle sade ve şık bir kombin için sizlere önerilerde bulunmak istiyoruz. Şıklığınızı sadelikle tamamlayarak hoş bir abiye kıyafet seçimi yapmanız için dikkat etmeniz gereken bazı detaylar vardır. Bu detaylar arasında makyaj, çanta ve ayakkabı seçimi, aksesuarlar önceliklidir. Makyajınızın natural tonlarda olması sizi doğal gösterecektir. Bu nedenle tesettür elbiselerde ve tesettür abiyelerde asla makyajda abartıya kaçmamak gerekir.

Çantanızın ise abiye kıyafetinizin yanında ben buradayım demesi önemli. Yani çantanızın gösterişli olmasını tercih etmelisiniz. Her ne kadar abiye denildiğinde akıllara açık saçık degajeli modeller gelse de, artık tesettür modasının abiye kıyafetler kategorisinde de başarılı ürünlere sahip olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, tesettürlü olduğunuz için abiye modellerden vazgeçmeniz gerekmiyor. Kendinize olan güveni, tesettür abiye modellerinden seçim yaparak ortaya koyabilir, tesettürlü olabilirim ama ben de şık olabilirim diyerek davetlerin en göz alıcı hanımları arasında yer alabilirsiniz. Kendinizi iyi ve şık hissetmeniz için moda emrinizde!

kapali abiye modelleri 2014 2015

Bir önceki yazımız olan Abiye modelleri Ankara Tasarımları başlıklı makalemizde abiye modelleri ve ankara hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.