2020 Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

2020 Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

2020 Sonbahar Kış Gelinlik Modelleri

2020 sonbahar/kış gelinlikleri de yine harika detaylar ve ihtişamlı modeller ile göz dolduruyor.Sonbaharın en trend detaylarından danteller, tüyler ve pastel renklerin dokunuşlarının hakim olduğu bir gelinlik sezonu görüyoruz.Aynı zamanda kısa tarz gelinlik modellerinin popüler olduğu mükemmel tasarımlarda bu kış modasında dikkat çeken gelinlik modelleri arasında.

Bu sonbahar kış mevsimi gelin olmayı düşünen adaylar için sezonun en trend gelinlerin bu sayfamızda derledik.Bakalım sonbaharın gelin adayları hangi tasarımları daha çok beğenecek.

Tüy detaylı gelinlikler

gelinlik modelleri

Gelinliklerde beyaz ve pastel tüylerin yer verildiği harika tasarımları bu sonbahar kış sezonunda bir çok markanın koleksiyonlarında görüyoruz.

gelinlik

Sonbahar kış sezonu gelin adayları için uygun ve şık bir detay olan tüylü gelinlik modelleri daha çok duvaklarda ve gelinliklerin üst kısımlarında kullanılmış.

Dantelli gelinlik modelleri

Gelinliklerde her sezon dantel detaylarına yer verilmiştir.Ama bu sonbaharda boydan boya dantelli gelinlikler çok daha trend.Sade bir dantel isteyen gelin adayları içinde kolları dantelli gelinlikler de tasarlanmış.

gelinlik modelleri 4

Kısa gelinlik modelleri

Modern ve şehirli kadınların nikah töreni ve sade bir düğün  töreninde kısa gelinlik modellerini tercih etmeye başladıklarını görüyoruz.Markalarda bunları göz önünde bulunduruyor olsa gerek ki yeni sezon koleksiyonlarında kısa gelinlik tasarımlarını sıkça rastlıyoruz.İnce ve güzel bacaklarınız varsa sizde bu sezon kısa gelinlik modellerini seçebilirsiniz.

kisa gelinlik

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.