2020 Ruj Modası ve Modelleri

A+
A-
2020 Ruj Modası ve Modelleri

Ruj her nesilde ve her yılda kullanılan makyaj ürünüdür. Bir hanımın çantasında mutlaka bulundurduğu ruj bu yılda devrim niteliğindeki yeniliklere uğradı. Siz de bu modelleri merak ediyor musunuz? Bir bayanın en önemli ve en etkileyici bütünleyicisi olan dudakları önemli olup en güzel ruj ile desteklenmelidir. Bunun için de bu yılın en trend ruj modasını ve modellerini size anlatmak istiyorum. Gelin beraber bu modellere göz atalım. Siz de baştan çıkarıcı ve baş döndürücü bir ruj ile girdiğiniz ortamda tüm dikkatleri üzerinize toplayın.

ruj-trendleri

2020 Kış Makyaj Modası Mor Renk Ruj

Bu yılın en moda ürünü elbette ki rujdur. Rujda da moda olan renk mor rengidir. Mor renk asil olduğu kadar etkileyicidir de. Bu sonbahar mor rujlar ile çok fazla karşılaşacağız. Mor renk ruj çok güzel olduğu kadar biraz da tehlikelidir de. Zira doğru makyaj ile ve doğru kıyafet seçimi ile desteklenmelidir. Bu göz ardı edilmemelidir. Size tasfiyem koyu renk kıyafetler ile mor ruj olağanüstü bir görünüm sağlar. Siz de siyah veya kahverengi gibi koyu ton elbiselerle mor ruju kullanın.

Ayrıca mor ruj ile uygun makyaj kullanılmalıdır. Özellikle allık seçimine ve fara dikkat edilmelidir. Mor ruj oldukça iddialı olduğundan sade bir allık tercih edilmelidir. Ayrıca gözler daha buğulu ve daha az iddialı olmalıdır. Böylece tüm dikkatler dudaklar üzerine çekilir.

Bir önceki yazımız olan Saç Rengine Göre Makyaj Tavsiyeleri başlıklı makalemizde makyaj, makyaj teknikleri ve saç rengine göre makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.