Yırtık Jean Modelleri Ve Kombinleri 2020

Yırtık Jean Modelleri Ve Kombinleri 2020

Yırtık Jean Pantolon Modelleri Ve Kombinleri

Jean modası hiçbir yıl unutulmaya ve sürekli yaz, kış tercih edilen seçimler arasındadır. Yaz aylarında daha çok yırtık Jean modası kendini tekrarlar. 2020 yırtık Jean modelleri geçen senelere göre daha geniş ve bol olarak kendini gösteriyor. Ayrıca bu sene bahar ayı itibari ile Jean paçalarının kıvrılması bu yırtık pantolonlar içinde uygulanabilir. 2020 yırtık Jean modelleri renk olarak açık ve buz mavisi olarak tercih ediliyor. Bol tasarlanmış yapılarının altına spor ayakkabı, sandalet ya da topuklu ayakkabı rahatlıkla giyilebilir.

bayan yirtik jean

Buz mavisi ve açık mavi olarak tercih edilen ve özellikle 2020 yırtık Jean modelleri ve kombinleri arasında göze çarpan en önemli ayrıntı yırtık kısımların çok daha abartılı görünümü. Bu görünümden dolayı bu Jean kombinleri için üst kısma daha dökümlü ve sade bluzlar tercih edildiğinde çok daha güzel bir görüntü ortaya çıkıyor. Senenin modası olan kısa bluzlarla kombine edildiğinde de muhakkak daha spor bir sandalet ya da ayakkabı giyilmesi çok daha hoş bir tarz yakalamanıza neden olacaktır.

yirtik jean modelleri ve kominleri 2014

yirtik jean modelleri 2015 yirtik jean kombinleri 2015 yirtik jean kombinleri 2015 1 yirtik jean kombinleri 2014 yirtik jean bayan 2014 2015

Bir önceki yazımız olan Yüz Şekline Göre En Moda Güneş Gözlükleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.