2020 Yılının Trendi File Çorap Kombinleri

2020 Yılının Trendi File Çorap Kombinleri

2020 Yılının Trendi File Çorap Kombinleri sayesinde oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. File çoraplar yıllardır trend olan vazgeçilmez parçalardır. Hızlı bir şekilde sokak modasına uyum sağlayan file çoraplar uzun yıllar bizimle olmaya devam edecek. Her mevsimde kullanılabilecek eşsiz bir parçadır.

Kombin önerileri

File çoraplar yırtık kotların altından giyilebilir. Böylelikle farklı bir tarz yaratmış olursunuz. Bunun yanı sıra çok cool ve seksi görünümü de size ayrı bir hava katacaktır. Son dönemlerde özellikle yırtık kotların altından giyilen fileli çoraplar şortlarla ve mini eteklerle de kolaylıkla kombin edilebilir.

Topuklu ayakkabı,bot ve çizmelerle farklı bir tarz yakalayabileceğiniz gibi küçük ve büyük fileli çoraplar olarak seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

File Çorap Seçiminde Neye Dikkat Edilmelidir?

File çorap seçerken bacaklarınızın yapısı oldukça önemlidir. Kısa ve kalın bacaklarınız varsa seçiminiz kesinlikle daha ince ve küçük delikli olmalıdır. Uzun ve ince bacaklarınız varsa daha kalın delikli çorapları tercih edebilirsiniz.

Kısa paçalı pantolonlarla kullanabileceğiniz fileli çorapları hem spor ayakkabı hem de topuklu ayakkabılarla giyebilir ve istediğiniz tarza bürünebilirsiniz. Ofis içinde çalışan kadınlar için kumaş pantolon veya etekle kolaylıkla kombin edilebilir. Ayrıca mini etek ve elbiselerle altına çizme giyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Spor kıyafetlerin altında file çorap giyerek daha feminen bir hava katabilirsiniz.

2020 Yılının Trendi File Çorap Kombinleri

Öncelikle nasıl giyinmek istediğinize karar vermelisiniz. Spor giyinmek istiyorsanız yırtık kot veya şort la beyaz bir spor ayakkabıyla kombin yapabilirsiniz. Siyah veya ten rengi bir fileli çorap tercih edebilirsiniz. Kışın salaş bir kazakla yazın basic bir tişörtle spor şıklığını elde edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz rengârenk kazak ve tişörtler kombinize ayrı bir hava katacaktır. Kısa etek veya elbiselerle altlarına çizme ve topuklu ayakkabı giyeceğiniz bir kombinle oldukça şık duracaktır. Altına uzun sivri burunlu bir ayakkabı veya stiletto tercih ederek kıyafetinizin daha zarif görünmesini sağlayabilirsiniz.

blank

İpek gömlek ve kumaş pantolonlarla kombinleyerek zarif ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah kumaş pantolon üzerine beyaz veya kırmızı bir gömlekle altına stiletto tercih edebilirsiniz. Eğer stiletto tercihiniz olacaksa üzerine zarif dar bir gömlek giymenizi öneririz.

Hamile Kadınlar İçin Şık Abiye ve Elbise Modelleri Başlıklı içeriğimiz de ilginizi çekebilir.

Bir önceki yazımız olan 2020 Trendi Büstiyer Elbise Modelleri ve Gece Kıyafetleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.