Doğal Dalgalı Saç Modelleri 2020

Doğal Dalgalı Saç Modelleri 2020

Doğal ve dolgun saçları bütün bayanlar çok sever ve her saç yıkama sonrasında bu dolgunluğun bir ömür kalmasını hayal ederiz. Ama ikinci gün sönen saçlarımız ile baş başa kalan yine biz oluruz. Saçlarımızın daha dolgun görünmesi hiç şüphesiz dalgalardan veya buklelerden geçer.

doğal dalgalı saçlar (1)

Bukleli saçlar çok sık olur ve ne yazık ki doğal durmaz bu yüzden bu gibi bir görüntüyü sürekli olarak kullanmak istemeyiz. Ama dalgalı saçlar her zaman daha doğal durur ve dolgunluk da gerçekten kullanılır. Bu sezon saç modellerinizi hem günlük hem de gece ve şık mekanlarda dalgalı özellikle de doğal dalgalı modellerde tercih edebilirsiniz.

doğal dalgalı saçlar (14)

Bu yüzden saçlarımızı geniş maşa ile sardığımızda daha büyük dalgalar elde ederiz ve daha doğal durmasını sağlarız. Böylelikle de dolgunluğunu sağlamış oluruz.

doğal dalgalı saçlar (4)

2014 sezonunda doğal olan her şey son derece öne çıkıyor makyajda saç modellerinde doğal görünüm oldukça popüler. Ayrıca saçlarınızın doğal hali dalgalı değilse ince uzun bir saç düzleştiriciyle ya da kalın maşa yardımıyla saçlarınız da iri dalgalar elde edebilirsiniz.

doğal dalgalı saçlar (13) doğal dalgalı saçlar (12) doğal dalgalı saçlar (11) doğal dalgalı saçlar (10) doğal dalgalı saçlar (9) doğal dalgalı saçlar (8) doğal dalgalı saçlar (7) doğal dalgalı saçlar (6) doğal dalgalı saçlar (5) doğal dalgalı saçlar (3) doğal dalgalı saçlar (2)

Bir önceki yazımız olan Kıvırcık Saçlar İçin En İyi Saç Modelleri başlıklı makalemizde kıvırcık saç modelleri ve Saç Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.