Kırmızı Elbise Modelleri 2019

A+
A-
Kırmızı Elbise Modelleri 2019

En iddialı renkler hangileri? diye soracak olursanız genel olarak canlı renkler ve iddialı modeller ön plana çıkar. Ancak tıpkı iç çamaşırlarında olduğu gibi dış giyimde de  en çok tercih edilen renk kırmızı oluyor. Özel günler de ve geceler de giyilebilecek tasarımları, şöyle bir aklınızdan geçirmelisiniz.

kırmızı elbise modelleri (10)

Bu yıl en sık tercih ettiğiniz elbiseyi alabilirsiniz. Yada size ne çok yakışan veya hangi renkle girmek istiyorsanız kesinlikle buna uygun bir koleksiyondan seçimler yapabilirsiniz. Kırmızı renk benim için her zaman mutluluğun ve gösterişin simgesi olmuştur.

kırmızı elbise modelleri (14)

Kırmızı renkli sırtı açık elbiselere yoğunlaşabilirsiniz. Bu sezon sırt dekolteleri son derece ön plana çıkıyor. Ama bu sene yine tüm sezonları aratmayacak modeller, renkler tasarımlar favoriler arasında yer alıyor. Siyah payetli elbiselerde bu yılın popüler elbise modellerinden.

kırmızı elbise modelleri (9)

Bunun dışında yine dar kesim kalem formlu elbise modellerini da tercihleriniz arasında yer verebilirsiniz. Önemli olan size en çok yakışan modeli seçmek. Gerisi zaten kombinleme kısmına ait bir durum olarak karşımıza çıkıyor zaten.

kırmızı elbise modelleri (1) kırmızı elbise modelleri (2) kırmızı elbise modelleri (3) kırmızı elbise modelleri (4) kırmızı elbise modelleri (5) kırmızı elbise modelleri (6) kırmızı elbise modelleri (7) kırmızı elbise modelleri (8) kırmızı elbise modelleri (13) kırmızı elbise modelleri (12) kırmızı elbise modelleri (11)

 

Bir önceki yazımız olan 2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri başlıklı makalemizde gelinlik modelleri ve ilkbahar yaz gelinlik hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.