GÖMLEK ELBİSE MODASI 2020

A+
A-
GÖMLEK ELBİSE MODASI 2020

GÖMLEK ELBİSE MODASI 2020

Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız bu günlerde yeni bir elbise trendi gömlek elbiseler feminen giyim tarzını seven bayanların gözdeleri arasında.Ben yaz için gömlek elbiseleri şık olduğu kadar rahat buluyorum.Altına sandalet, beline ince bir kemer ve güneş gözlüğümle kendimi harika hissediyorum.

Son zamanlarda ünlü tasarımcıların da koleksiyonlarında yer verdiği gömlek elbiseler Alexander Wang ,Ekipman gibi markalarda bulabilirsiniz. 50’li ler de daha çok moda olan tam bir etek ve keskin bir yaka ile olan bu stil günümüzde uzun olarak tasarlanmış gömleklere uyarlanmış ve daha modern bir tarz oluşturmuş.Keten, jean, şifon ve desenli kumaşlardan oluşan gömlek elbise modellerinden sizde kendi tarzınıza uygun bir şekilde eşleştirebilirsiniz.

Sandalet veya babetler ile kadınsı yakalı bir elbiseye düğmelerde dahil olduğunda daha havalı bir stile olanak veriyor.Mükemmel rahat ve şık bir kıyafet özellikle hafta sonları günlük giyim için en sevdiğim seçeneklerden.Sizler için seçtiğim sezon trendi gömlek elbise kombinlerine aşağıdaki görsellerden inceleyebilirsiniz.

kisa gomlek elbise

 

gomlek elbiseler

 

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.