A Kesim Etek Kombinleri 2020

A+
A-
A Kesim Etek Kombinleri 2020

A Kesim Etek Kombinleri 2020

2020 yaz sezonunda tasarımcılarının gözdesi olan modellerden biri de A kesim etekler. Genelde diz altında boyuyla mini ve maxi eteklere iyi bir alternatif olan A kesim etekler , feminen görüntüsüyle de romantik stilden hoşlanan bayanların favorisi. 

Her sezonun modası geçmeyen bu güzel eteği bayanları çok cezbetse de hatalı şekilde giyildiğinde boyumuzu, bilhassa bacak boyunu olduğundan kısa gösterebilir. Bu yüzden bacak boyu kısa olanların bu etekleri sezonun hitlerinden olan kısa üstlerle tamamlaması daha iyi görünmesini sağlayacaktır.

Genellikle A kesim  etekler üstten aşağıya  doğru bollaştığından, üstümüze giydiğimiz bluzun boyu uzunsa asla eteğin dışına çıkarmamak gerekiyor. Aksi taktirde kısa ve kilolu görünebilirsiniz ! Kısa üstlerin dışında , kısa ceketlerin de midi eteklerle harika durduğunu söylemek isterim… daha kadınsı bir tarz elde etmek içinse , A kesim etekleri kemerle tamamlayabilirsiniz.

A kesim etek modelleri ,özellikle retro tarz giyinmeyi seven romantik bayanlar için çok ideal.tek tehlikesi rüzgarda ve hızlı yürürken dönüyor olması… İşte benim favorilerimden bazıları alttaki galeride …

A kesim etek

Bir önceki yazımız olan 2020 Şifon Bluz Modelleri ve Kombinleri başlıklı makalemizde bluz modelleri, şifon bluz kombinleri ve şifon bluz modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.