2020 Pileli Etek Modelleri ve Kombinleri

2020 Pileli Etek Modelleri ve Kombinleri

Pileli etekler 2020 yılında da en fazla tercih edilecek etek modellerinden olacağa benziyor. Okul yıllarından beridir bayanların kullandığı pileli etekler hem rahat hem de şirin eteklerdir. Çalışan bayanlar için de pileli etekler rahat ve şık olmasından dolayı çok tercih edilir. Pileli etek modelini kullanan bayanların, monotonluktan uzaklaşarak kıyafet tercihlerine önem veren kişiler olduklarını görmekteyiz. 2020 yılında kullanılacak pileli etek modellerine ve kombinlerine baktığımızda farklı farklı çeşitlerin olduğunu görmekteyiz.

   1)Kutu pileli etekler
   2)Bir tarafı pileli etekler
   3)Küçük pileli etekler
   4)Kemerli pileli etekler
   5)Kumaşına göre pileli etekler
5 çeşit birbirinden güzel modelleriyle 2020 yılına önemli bir hava katacak.
1) KUTU PİLELİ ETEKLER : Mütevazi uzun kutu pileli etek ofiste rahat dolaşmak ve resmi görüntü için kullanabilir. Kutu pileli etekler kalın kumaşlarda yayılır. Ayrıca bu pileli etek tarzını ütülemek mantıklı olacaktır.
2) BİR TARAFI PİLELİ ETEKLER : Bu etekler tarzını dikkat bir şekilde ütülemeli ve güzel kullanmalı.Resmi toplantılarda müthiş bir tercih olacaktır. Bu etek türünü kısa kullanmak akıllıca ve güzel bir tercih olacaktır. Güzel bir gömlek ve bluz ile kombin yapılabilir.
3) KÜÇÜK PİLELER : Bu etek türünü farklı uzunluklarda kullanabilirsiniz. Çalışma ortamında bu etek türünü kullanmak uygun olmayacaktır. Daha farklı günlerde kullanacağımız bir tarzdır küçük pileli etekler. Değişik kombinlemelere uygundur.
4) KEMERLİ PİLELİ ETEKLER : İnce belli narin bayanlara çok yakışacak bir elbise modelidir. Kalın belli bayanların giymemesini öneriyoruz çünkü onları hantal ve kaba gösterecektir.
5) KUMAŞINA GÖRE PİLELER : Vücut tipinize göre kumaş seçmek iyi bir hamle olacaktır. Kalın kumaşları zayıf ince bayanlar tercih etmeli. İnce kumaşları ise daha etine dolgun hafif kilolu bayanlar tercih ederse bu harika olacaktır. Güzel kombinlemelere açık bir etek türüdür.

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank Aykız Tunç dedi ki:

    Malesef etek giymeyi unuttuk kadin olarak oysa asil hanım güzel duruyoruz etekle…a