2020 yaz takı modası

2020 yaz takı modası

2020 yaz takı modası

Yaz modası denildiğinde bizi heyecanlandıran takılar ilk aklımıza gelen aksesuarlar arasındadır.Bugün ki konumuz ise 2020 yaz sezonun modası takılar

Çok çeşitte moda olan takılar var diye düşünmeyin.Siz tarzınıza uygun olan en çok veğendiğiniz takıları kombinlerinizde kullanın.Şimdiz sizler için 2020 yazı bayan takı modasından bir kaç ip uçu vereceğim.

Bu yaz ön plana çıkan takılar arasında en çok dore rengi büyük zincir takılar geliyor.Geçen senede gösterişli taşlı boncuklu takılar çok modaydı etkisi hala sürüyor ama kalın kolyeler ve kalın bileklikler bu sezon daha çok zincir detayı ile karşımıza çıkıyor.Altın rengi modası son gaz devam ediyor.

bayan kalın zincir kolye modası 2014 yaz2020 Sezon takı trendi bir sürü altın rengi bileklikleri ve kolyeleri takma modası.küçük beyaz gümüş boncuklarla ile kolye ve bileklikler yanı sıra asrında yazılı ve kalın zincir kolyeler çok trend.Tak takıştır yazı çok moda.

bayan yazılı zincir kolye modası 2014

Rarmaklarda midi yüzükler ve aynı ince halka yüzük takma modasıda bu yaz öne çıkan uüzük trendlerinden.Bazı yüzüklerde parmak ucuna takılıyor.Nasıl mı işte sizler için bir örnek.

2014 yaz bayan yüzük modelleriKüpelerde ufak ve kulağa yapışık sade küpeler rafa, yeni uzun ve gösterişli büyük takılar çekmeceye.2020 yaz bayan küpe modellerinden büyük ve uzun gösterişli küper çok moda.

2014 yaz bayan küpe modasıBunun yanı sıra kalın kelepçeler hem gümüş hem dore renklerde ön planda.İsterseniz pamuksu kumaş şeklinde kalın bileklikler ve boncuklu örülmüş kalın bilekllikler  ile de bu yaz kombinlerinizi güçlendirebilirsiniz

2014 yazı takı modası

Bir önceki yazımız olan Erkekler Kadınların Hangi Giyim tarzını Çekici Bulurlar başlıklı makalemizde erkekler, erkekler hangi tarz kıyafetleri beğenir ve erkekler kadında hangi kıafetleri beğenir hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank Nuray dedi ki:

    ya hepsine ayrı ayrı bayıldım. bende swarovski ile yapılmış her takıya bayılırım ve şu nasıl sizce ya