2020 İlkbahar/ Yaz Trend Etek Modelleri

2020 İlkbahar/ Yaz Trend Etek Modelleri

Bu yılın ilkbahar yaz modasında en trend etekler neler sizler için bir araya getirdik!

Tarz ve stil söz konusu olduğunda her kadının kendine uygun gördüğü ve beğendiği etek modelleri vardır.2020 ilkbahar/ yaz ‘ın trend etek modellerinde birbirinden farklı bir çok etek stili farklı formlarda bir çok stile imkan sağlıyor.Kalem etekler, midi etekler, pileli etekler ve maxi etekler sezonun en popüler eteklerinden.Çizgili ve grafik desenli kalem etek modelleri ise bizim en favori seçimlerimizden.Sizin için seçtiğimiz etek stilleri ve kombinlerinden ilham alabilir ve onları nasıl giymek istediğinize karar verebilirsiniz.

 Yırtmaçlı Etekler

2014 ilkbahar yaz trend etek modelleri

 

Yırtmaçlı etekler ister klasik ister spor kesimlerde ilkbahar yaz modasının şık etekleri arasın da.Klasik yırtmaçlı eteğinizi spor bir tşört ile bile tamamlayabilir farklı bir çok stil yapabilirsiniz.

Kalem Etekler

2014 ilkbahar yaz kalem etek modelleri

Kalem etek  en popüler etek stilleri biri. Her ortama uygun çeşitli üstler ile giyilebilir ve daha  şık, sofistike bir tarzı var. Kalem etek tüm serin, zahmetsiz şık giyinme konusunda harika bir seçim. Diz boyu veya hemen altına isabet eden kalem etekler jean, deri, grafik desenli, çiçek desenli vb bir çok formda tercih edebilirsiniz.. Modern  ve havalı bir görünüm için kısa üstler ve topuklu  ayak bileğine kadar uzanan sandaletler ile kalem etekleri birlikte giyin.

Danteli Mini Etekler

dantelli mini etek modelleri

Danteli etek ve elbiseler her sezon modası süren zarif ve romantik etekler arasında.Özellikle mini dantel etekler yazın en havalı ve seksi etek modelleri arasında.Spor ve klasik üstler ile rahatlıkla giyebileceğiniz dantelli etek modelleri güçlü stil oluşturmak için harika.

Pileli Etekler

yazlik pileli etek modelleri

Pileli etekler son birkaç sezondur popüler olmuştur bu yazda mini pileli etek modellerini sıkça göreceğiz. Biz pileli etekleri şık deri stilleri, sırf şifon, maxi etek birkaç farklı formda görebiliriz.Sert kumaşlarda pileli etekler kısa stilleri ile yeni sezonda dikkatleri çekiyor.  Köşeli kısa  üstler ve ceket ya da triko ile onları giyebilirsiniz.

Katlı Kısa Etekler

yazlik katli kisa etek modelleri 2014

Son zamanlarda karmaşık origami yapılarını andıran etekleri çok görmeye başlıyoruz.Moda ve  biraz fütüristik katlı etek modelleri crop – Tops üstler ile giyildiğinde feminen ve şık bir tarz oluşturuyor. Bu etekleri genellikle kısa üstler, düğmeli gömlek, ya da köşeli kazak ve ceketler ile onları dengelemek kolay oluyor. Midi omuz askılı çanta,  sivri burun ayakkabı ve sandalet ve minimalist takılar ile kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Siyah Dantelli Uzun Abiye Modelleri 2020 başlıklı makalemizde Siyah Abiye, siyah dantel abiye 2015 ve siyah dantelli abiye modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.