2020 Bayan Ofis Stil Önerileri

2020 Bayan Ofis Stil Önerileri

Çalışan kadınlar pratik kıyafetler giymelidir. Ya da önceden giyeceği kıyafet kombinlerini belirlemeli zamandan kazanmalıdır. Günümüzde kadınlar muhakkak erkeklerin yoğunlukta çalıştığı ortamlarda onlarla bir arada çalışırlar. İş yaşamında erkeksi değil feminen görünmelisiniz.

ofis stil önerileri (2)

Bu nedenle iş kollarının hemen hemen hepsinde yer alsanız da çalıştığınız iş kıyafetinizi gölgelememelidir. Çok kısa etekler, hatlarınızı belli eden elbiseler ve derin dekolteler iş yerinde farklı algılanmanıza sebep olabilir ve bu durum canınızı sıkabilir.

ofis stil önerileri (1)

Bu nedenle bu tarz kıyafetlerden kaçınarak fazla da erkeksi olmayarak ortayı bulmalısınız. İş yaşamına en uygun giysiler etek, gömlek, ceket, pantolon takımları, düz kesimli olan elbiselerdir.

ofis stil önerileri (8)

Makyajınız çalışırken canlı renklerde olmamalıdır. Koyu bir makyaj çalışma yaşamına uygun değildir. Doğal tonlarda uygulanmış ruj ve allık, abartılmadan sürülecek eyeliner ve rimel yeterli olacaktır.

ofis stil önerileri (6)

Saçlar toplanırsa ve abartılı olmayan kendi başınıza yapabileceğiniz basit bir topuz modeli oluşturulursa çok hoş olur. Saçlarınız kirli ve bakımsız olursa gerçekten ne giyerseniz giyin şık görünemezsiniz. Sade tokalar kullanarak saçınızı şekillendirirseniz daha şık görünebilirsiniz.

ofis stil önerileri (3) ofis stil önerileri (13) ofis stil önerileri (12) ofis stil önerileri (11) ofis stil önerileri (10) ofis stil önerileri (9) OLYMPUS DIGITAL CAMERA ofis stil önerileri (5) ofis stil önerileri (4)

 

Bir önceki yazımız olan Beyaz Jean Pantolon Nasıl Kombinlenir? başlıklı makalemizde beyaz pantolon modelleri ve beyaz pantolon nasıl kombinlenir hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.