Omuzlarda Saç Modelleri 2020

Omuzlarda Saç Modelleri 2020

Omuzlarda Saç Modelleri 2020

Omuz hizasındaki orta boydaki saçlar 2020 yılında da oldukça trendde. Bayanların saç modellerinde orta boy saçlara sık sık rastlayacağız.

Omuz hizasındaki saçlar kendi haline bırakıldığında biraz sıradan bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu yazımızda sizlere omuz hizasındaki saçlar sıradanlıktan nasıl kurtarılır daha iddialı hale nasıl getirilir ünlülerden örnekler vererek sizlere sunacağız.

Cobie Smulders omuzlarda saç modeli:

Cobia Smulders’in modeline baktığımızda dolgun ve yumuşak olan bir peruk modelini görüyoruz. Bu saça sahip olmak için saçlarınızın kendiliğinden doğal dalgalı olması gerekir. Bu saçı yaparken önce saçlarınızın kökünden ucuna şekillendirici saç kremi sürün. Saçlarınızı ters yöne doğru kurutarak hacim kazanmasını sağlayın. Doğal dalgalarınızı biçimlendirmek için maşa yardımı ile saçlarınızı hafif şekilde kıvırın. Bu saç modelinde Saç uçlarındaki lüleler daha belirgin olmalıdır. Bunun için saç uçlarınızdaki lüleleri daha sık yapın. Saçları sabitlemek ve bozulmasını önlemek için saç spreyi sıkın.2020 ilkbahar yaz saç trendleri konumuzdan ilham almak için tıklayabilirsiniz.

orta boy dalgalı saç modelleri 2014

Jennifer Lavrence Omuzlarda Saç modeli:

Jennifer Lavrence saçlarına bazı dokunuşlar yaparak onları sıradanlıktan kurtarmış ünlülerden. Sizde bu saça sahip olmak istiyorsanız önce saçlarınızı ortadan ikiye ayırın. Yıkanmış saçlarınızı Saç kurutma makinesini kullanmadan önce havluyla kurulayın. Saçınıza ışıltı veren serumlardan sürün. Daha sonra fön makinesi ile saçlarınızı kuruttuğunuz sırada Saçlarınıza parmaklarınızı kullanarak şekil verin. Sonra bir saç maşası ile saç uçlarınızı dışa doğru kıvırın. Bu küçük dokunuşlarla birlikte saçınıza daha iddialı bir görünüm vererek sıradan olmaktansa kurtarmış olursunuz.

Jennifer Lavrence orta boy saç modelleri 2014

Cate Blanchett omuzlarda saç modeli :

Cate Blanchett saç modeli için saçlarınızı yandan ayırın ve tarayın. Bugidi yardımı ile saçlarınızı sarın. Dalgalarla hareketlenen saçlarınız Hollywood yıldızlarının saçlarını andıracak. Saçlarınıza daha modern bir görüntü katmak istiyorsanız saçlarınızı tararken kabartarak tarayın. Yüzünüzü çevreleyen saçlarınızı saç spreyi sürerek geriye doğru tarayın. Saçınızın bozulmaması için en son saç spreyi sıkın.

Cate Blanchett orta boy omuzlarda dalgalı saç modeli

 

Jewel omuzlarda saç modeli :

Jewelin saçları feminen bir tarzı yansıtıyor. Bu saç için saçınızı ortadan ayırın. Ön kısımdaki saçlarınızdan bir tutam saçı gevşek bırakarak arkada sıkı bir topuz yapın. Çok kısa saça sahipseniz saçınıza Fransız örgüsü yaparak saç spreyi ve tel tokalar yardımıyla şekillendirin. Önde gevşek bıraktığınız saçınızı kıvırarak düzeltin

jewel omuzlarda saç modelleri 2014

Natalie Portman omuzlarda saç modeli:

Natalie Portmanın saçları modern tasarımlı bir elbise için uygun bizce. Sizde modern kesimli bir elbise tercih ediyorsanız. Dümdüz saç modeli daha uygun olacaktır. Bu modelin kendini gösterip güzel görünmesi için saçlarınızın sağlıklı ve parlak olması gerekir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra kurutmadan önce saça parlaklık veren düzleştirici etkisi olan bir serum kullanmalısınız. Daha sonra saçlarınızı fön makinesi ile kuruturken diğer yandan da tarayın. Daha sonra tekrar düzleştirici ve ısıdan koruyucu serum uygulayın. En son olarak düzleştiriciyle saçlarınızı şekillendirin.

orta boy omuzlarda düz saç modelleri

Karlie Kloss omuzlarsa saç modeli:

Karlie Kloss ‘un saçları doğal haliyle dikkatimizi çekiyor. Saçlarınızı yıkayın kuruyana kadar havlu içinde bekletin. Nemli olan saçlarınıza deniz tuzu saç spreyi uygulayın. En son yuvarlak fırça yardımı ile tarayarak kurutun.

omuzlarda saç modelleri 2014
Claire Danes omuzlarda saç modeli :

Danese baktığımızda küt saçlarının uçlarını içeri doğru kıvırarak hoş bir görüntü yaratmış. Bu saç modelinde önce yıkanmış saçlarınızı kurutup düzleştirin. Saç spreyi sürerek saçlarınıza hacim verin. Bugidi yardımı ile saç uçlarınızı sarın. Biraz bekledikten sonra bigudileri çıkarın. Saç dalgalarınızı parmaklarının yardımı ile düzeltin.

orta boy küt saç modelleri 2014

Bir önceki yazımız olan İlkbahar Yaz 2020 Saç Renkleri Neler? başlıklı makalemizde 2014, ilkbahar ve moda hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.