Ofis İçin Saç Modelleri 2020

Ofis İçin Saç Modelleri 2020

Sabahtan akşama şirkette şık görünmek isteyen bayanlar için çok güzel ofis saç modelleri sizler için bir arada…Hem rahat hem ciddi istediğiniz saç stilleri görsellerimizde inceleyebilir ilham alabilirsiniz.İşe giderken yaptığınız saç modeli nekadar şık sa gün sonuna kadar tüm performansınızı ve mutluluğunuzu etkileyebilir.Ama her gün farklı bir saç modeli bulmakta zor oluyor.Sizler için kolay evde yapabilceğiniz harika ofis için saç modelleri var.

At Kuyruğu

At kuyruğu en pratik saç modellerinden biridir. Saçın toplu olduğu için ciddi bir hava yaratır. At kuyruğunun birçok farklı tarzı var. Hangi tarzı yapacağına karar verirken dikkat etmen gereken nokta, dağınık bir model seçmemek. Sıkıca toplanmış ve jölelenmiş bir at kuyruğu tercih edip, saçının ön tarafını kabartarak şık bir görüntü yakalayabilirsin. Ya da  yandan ayrılmış yapışık bir model yapıp, feminen ve zarif bir tarz yaratabilirsin.

Topuz Modelleri

Ofis için en uygun saç modeli diyebilirim.Topzu saç modelleri birçok farklı şekilde uygulanabilir. Balıksırtı örgüyle ensede topuzu birleştirip, modern, zarif ve enerjik saçlara sahip olabilirsin. Klasik ensede topuz da bu sene trend saç modellerinden. Böyle bir model tercih ederken, yaşını fazla büyük göstermemesine dikkat etmelisin.

Yarım Toplu

Ofiste kullanabilceğiniz yarım toplusaç modellerihem  asil hem ciddi bir görüntü oluşturuyor. Saçın ön tarafı olabildiğince sadeyken, arkası maşayla ve burkmalarla hareketlendirilebilir.İstersenizsaçınızın  tepesinden bir tutam alarak yarım toplu bir model yaratabilirsiniz. Bu model saçının gün boyu önüne düşmesini engellerken, feminen bir hava da yaratır.

Salık

Yapmak için en az vakti harcayacağın saç modeli. Ama salık saçların, dağınık ve ciddiyetsiz görünme gibi bir riski vardır. Bunun önüne geçebilmek için sende saçına düz ya da dalgalı fön çek. Böylece bakımlı görünmeyi başarabilirsiniz.Saçının önüne gelmesini engellemek için ise, ön tarafını tel tokalarla tutturmayı, ya da kulak arkası yapmayı deneyebilirsin.

Bir önceki yazımız olan Bu Kış Saçlarınızı Balıksırtı Örgüsü İle Örün! başlıklı makalemizde 2014 balıksırtı saç, balıksırtı örgü modelleri ve balıksırtı saç modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.