Slip on Bayan Ayakkabı Modası 2020

A+
A-
Slip on Bayan Ayakkabı Modası 2020

Bu sezon spor ayakkabılara olan ilgi yeni yaz trendi slip on ayakkabılara takıldı… Ben moda ve stili seviyorum, ama aynı zamanda çok  kadar rahat olmayı da seviyorum.İşte ta bu sırada devreye slip on spor ayakkkabılar giriyor.son derece rahat olan yeni trend bu ayakkabılar oldukça da şık ve kullanışlı.

Slip on ayakkabı modelleri, mükemmel bir hafta sonu için en  rahat ayakkabılar. Ben genellikle skinny jeans ve ya da kırpılmış siyah skinny jeans ile  leopar baskılı slip on ayakkabılarımı eşleştirmeyi seviyorum.Ayrıca mini etek ve şortlar ile de harika görünüyor. Kayma yapmayan ve bir çok spor ayakkabıya göre çok daha rahat olduğu bilinen Slip-on ayakkabılar, genellikle Rocker tarzını benimsemiş kişiler tarafından tercih ediliyor. Ama yeni sezonda çok farklı stilleri ile tüm bayanların ilgisini çekti. Bazı ünlü markalarının Slip-on ayakkabıları yeniden modernleştirmesiyle birlikte, ayrı bir havası ve modern tarzı oldu.

2014 yaz trendlerinin  Slip-on ayakkabılarına baktığımızda monokrom renkler, leopar, ekose desenler dikkat çekiyor.bunun yanında metalik ve eskitme renklerde son derece popüler. slip on bayan ayakkabi 2014

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.