2020 İpekyol Gömlek Modelleri

A+
A-
2020 İpekyol Gömlek Modelleri

İpekyol bayan gömlek modellerinde ekoseler bu yıl çok seviliyor. Bilindiği gibi ekoseler pantolon, etek ya da gömlek modellerinde son yıllarda sıkça kullanılan bir model oldu. Bu nedenle marka ekose sevenler için ekoseli İpekyol gömlekler tasarlamayı unutmadı. Bu yıl hazırlanan İpekyol 2020 gömlek modellerinde krep kumaşlı modeller de ilgi gören bir başka tasarım.

ipekyol gömlek modelleri (8)

Farklı renklerini görebileceğiniz bu kısımda kırmızı, mavi ve yeşil renkli ekoseler en çok beğenilen renkler arasında yer alıyor. Bunun dışında İpekyol gömlek tasarımlarında önü kısa arkası uzun modeller de çok seviliyor. Özellikle şık kıyafet kullanan bayanlar için farklı bir tasarım olmasının yanı sıra son derece şık duruyor.

ipekyol gömlek modelleri (1)

 

Genellikle önü kısa arkası uzun İpekyol gömlek modellerini pantolonlarla kullanabilirsiniz. Bunun dışında eğer açıksanız mini eteklerinizle ve şık stilettolarınızla da kombinleyebilirsiniz. Markanın koleksiyonunda bayanlar için seçenekler her sezon daha fazla oluyor.

ipekyol gömlek modelleri (2)

Bu anlamda mercan, yeşil, mavi ve beyaz renklerle hazırlanan modellerini mutlaka görmeniz gerekiyor. Her kıyafetinizle kombinleyebileceğiniz İpekyol gömlek modelleri dolabınızdaki en sevdiğiniz kıyafet olacak.

ipekyol gömlek modelleri (7) ipekyol gömlek modelleri (6) ipekyol gömlek modelleri (5) ipekyol gömlek modelleri (4) ipekyol gömlek modelleri (3)

Bir önceki yazımız olan 2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri başlıklı makalemizde gelinlik modelleri ve ilkbahar yaz gelinlik hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.