2020 İlkbahar/ Yaz Bayan Giyim Trendleri

2020 İlkbahar/ Yaz Bayan Giyim Trendleri

2020 İlkbahar/ Yaz Bayan  Giyim Trendleri

Sevgili bayanlar 2020 İlkbahar /Yaz sezonu Trendleri şimdiden podyumlar da kendini göstermeye başladı. Havalarında ısınmaya başlaması ile harika renkler ve kumaşlar biz bayanları bekliyor. Bu sezonda çokça göreceğimiz pullar, püsküller, metalik renkler aslında bize çok yabancı değil. Bunları çok eskilerden de kullanıyorduk.Sadece2014 yılında bunlara günümüze göre farklı yorumlar getirilmiştir. Kendine ait yorumları ile pop art ve pembe ağırlıklı tasarımları bu sezon sıkça göreceğiz. Bununla birlikte Büyük ve gösterişli yakalar ve İliklenmiş kollar bu sezonda oldukça trend.  2020 İlkbahar /Yaz sezonu en gözde trendlerine gelin beraberce göz atalım.

Püskül trendi: 2020 İlkbahar /Yaz sezonunu ile birlikte püsküller hayatımıza hızlı bir giriş yapacak. Püskül detayını hemen her yerde görebiliriz. Dikkat çeken püskül trendini eteklerde, saç aksesuarlarında ve boyun aksesuarlarında göreceğiz,

2014 yaz modası püsküllü elbiseler

Beyaz yaka trendi: Erkek gömleğini andıran poplin kumaştan yapılmış yaka ve manşetleri ile beyaz gömlekler oldukça trende olacak. Gömlekler bu sezona biraz düzenli girdi. Çünkü gömlek manşetlerini ve yakalarını ilikleyerek kullanacağımız bir sezon olacak. Özellikle yakalar büyülüğü ve gösterişi ile 2020 İlkbahar /Yaz sezonuna girmeye hazırlanıyor.

ilkbahar yaz modası beyaz yakalı kombinler 2014

3 boyutlu desen trendi: Bu sezon yine detaylara takılmayan bir sezon olarak karşımıza çıkacak. Her parçada az da olsa katmanlı payetler, çiçek desenleriyle birleştirilen kristal taşlar göreceğiz. 3 boyutlu desenlerin öne çıkan yönleri ağır duruşlu olmalarıdır. Heykel görüntüsünü veren kıyafetlere sıkça rastlayacağız.

ilkbahar yaz üç boyutlu desenli elbise modeli 2014

Fantastik çiçek desen trendi: Bu sezon ilkbaharın gelmesi ile çiçek desenlerinin kullanılması çok klasik bir yöntem olduğu düşünülmüştür. Bunu çiçek desenlerine yapılan sanatsal yaklaşımdan kolaylıkla görebiliriz. Desenlerde gerçekçi betimlemeler kendini oldukça gösteriyor. Yaprak desenleri ile iğne oyaları da dikkatimizi çeken özelliklerden.

ilkbahar yaz modası fantastik çiçek desenli bayan giyim 2014

Şık ve rahat trendi: 2020 İlkbahar /Yaz sezonunda hayatın sıkıcı yönlerine kıyafetlerle renk katılmıştır. Spor tasarımlı rahat ve şık kıyafetler sezona hızlı bir giriş yapacak. Kıyafetler oluşturulan renk blokları ve göz alıcı parlak renkleriyle dikkat çekmektedirler. Kıyafetler de hem şıklık hem de rahatlık göz önüne alınarak tasarlanmışlardır. Böylece rahat ya da spor kıyafetle şık olunamayacağı düşüncesi çöpe atılmıştır.

2014 ilkbahar yaz modası bayan giyim

Bir önceki yazımız olan Popart Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde 2014, ilkbahar yaz ve po part modası hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.