Şeffaf Topuklu Ayakkabı Trendi 22020019

A+
A-

Topuklu ayakkabı kullanmayı seven her bayan gibi ben de zaman zaman şeffaf topuklu ayakkabılara merak saldım. Kullanması diğer topuklardan daha zor ama çok şık olan bu ayakkabının da tek kötü özelliği bu olsa gerek. Platformsuz şeffaf topuk ayakkabı modellerinde ben genellikle süet veya mat deri olan modellerini tercih ediyorum.

şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (16)

Kalın ya da dolgu topuklu olan topukları bu sezon şeffaf topuklu modellerde topuklu ayakkabı modelleri diğerlerine kıyasla rahat olabilir Ayrıca bu ayakkabı modelleri topuğun çok kalın olduğu durumlarda oluşan kötü görünümü de en aza indirir.

şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (13)

Şeffaf topuklu ayakkabı modelleri bu sezonun en iddialı ayakkabı modelleri arasında yer almakta. Bu sezon ayrıca topuklu ayakkabı modellerinde ön kısımlarda şeffaf modelleri de görmek mümkün. Topuklu ayakkabı tercihi yapacak olanlar için şeffaf topuklu modelleri kesinlikle önerebilirim.

şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (14)

Hem şık davetlerde hem de günlük olarak tercih edilebilecek bu ayakkabı modelleri aynı zamanda son derece tarz bir görünüm elde etmenizi de sağlıyor. Görsellerden yeni sezon şeffaf topuk ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (19) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (18) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (17) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (15) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (12) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (11) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (10) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (9) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (8) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (7) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (6) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (5) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (4) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (3) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (2) şeffaf topuklu ayakkabı modelleri (1)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.