2020 Ear Cuff Modelleri

2020 Ear Cuff Modelleri

 2020 Ear Cuff Modelleri

Ear Cuff kulak manşeti olarak Türkçeye çevirdiğimiz küpeye alternatif olarak kullanılan aksesuarlarda biridir. Birkaç sezondur bayanların en gözdelerinden olan bu aksesuar 2020 sezonunda da oldukça trende. Ear Cuff’ları bize aynı zamanda 90 yılların nostaljisini de getiriyor. Eskiden de çok kullanılan bir aksesuardı.90 ‘lı yıllar Ear Cuff’ları ile 2020 sezonuna taşınıyor. Çünkü Ear Cuff’lar bu sezonunda en gözde trendi olarak sezona girdi.

Ear Cuff lar pratik kullanımı ile de gözdeler arasına giriyor. Çünkü takmak için kulağınızda bir delik olması yeterli.Ear Cuff lar kulağınızın bütününü sarabiliyor bunun için kulağınızı tekrar deldirmeye de gerek yok. Asi bir duruş sergilemenin yanında oldukça şık ve tarz bir aksesuar. Taşlarla süslü olanlar şık ve kibar bir görüntü verirken metal görüntüsünde olanlar biraz daha asi bir görünümü veriyorlar. Ear Cuff lar Ejderha, yılan, kaplan gibi hayvan figürleri ve çiçek motifleri ile dikkat çekiyorlar.

Ear Cuff kullanırken dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir?

*Uzun saçlı olanlar Ear Cuff kullanırken saçlarını atkuyruğu yapmalı ya da topuz modeli yapmalıdır. Çünkü uzun olan saçta görünmeyeceği için takmanında bir anlamı yoktur. Taktığınız kulağınız görülecek şekilde saçlarınızı yana da atabilirsiniz.

Ear Cuff küpe 2014

*Kısa saçlılar bu aksesuarı kullanmak için oldukça şanslılar.Ear Cuff ‘ları rahatlıkla kullanabilirler. Kısa saç ile de güzel bir uyum sağlamış olacaklar.

cuffs küpe

*Ear Cuff’ları takarken çok fazla takı kullanmamayı tercih etmelisiniz. Ear Cuff’lar zaten dikkat çekici olan aksesuarlar. Başka, takılar da kullanarak abartıya kaçmamamız gerekir diye düşünüyorum. Diğer kulağınızın da boş kalmamasını istiyorsanız top küpe gibi minik küpelerden kullanabilirsiniz büyük küpelerden kesinlikle uzak durun.Ear Cuff ile büyük bir küpe aynı kişide yan yana gelmemeli.
Ear Cuff yaprak 2014
Ear Cuff lar rock şıklığındaki kıyafetleri tamamlamak için bire birdir. Bu tür kıyafetlerle tam bir tarz elde etmiş olursunuz.

Rihanna, Diane Kruger, Sienna Miller gibi birçok ünlünün kullandığı Ear Cuff’lar Bu sezonun en gözde trendlerinden. Sizde bu tarz tam bana göre diyorsanız hemen Ear Cuff lardan edinmelisiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.