2020 Bahar Modası Kadın Kombinleri

2020 Bahar Modası Kadın Kombinleri

2020 ilkbahar modasında hangi kıyafetler daha popüler hangi kombin ve stiller bizler ile birlikte olacak incelemeye devam ediyoruz.Bu senenin bayan giyimlerinde feminenlik en moda trendler arasında.Spor kombinlerinizde bile kadınlığınızı vurgulayan tercihler önceliği alacak ve geçmiş dramatik yıllar değişecek.Tüm grdrobunuz için endişelenmenize gerek yok sadece 2020 için bu en yeni moda seçimlerinden bazılarını denemeyi unutmayın.

Beyaz bol pabtolon modelleri

2014 bahar modasi beyaz bol pantolon

2020 ilkbahar moda kombinlerinin favori kıyafetlerinden beyaz bol pantolonlar her kadının gardrobunda olması gereken en şık parçalardan.Geniş pantolonlar hem sizi daha zayıf hemde bacak boyunuzu daha uzun göstereceğinden her şekilde daha ince gösterir.Özellikle yüksek belli pantolonlar bu konuda uzman diyebiliriz.

Metalik Gümüş Pantolonlar

metalik gumus pantolon

Metalik gümüş pantolon modelleri oldukça ayrıcaklık görülen modellerden.Gece ve gündüz giyebileceğimiz payet detayları bu kombindede düşünebiliriz.Artık parlak ve payet detayları günlük de giyebileceğimiz bir moda çağındayız.Üstelik kısa üstler ile tamamlandığında daha bir şık görünüyor.Tabi bu pantolonlara topuklu ayakkabı şart!

2020 bahar modasi bustiyer elbiseler

2014 bahar modasi bustiyer elbiselerBüstiyerler heryerde! Elbiselerde, bluzlarda, mayo ve bikinilerde büstiyer görünüm detaylar bu yılın en feminen parçalarından.Hem seksi hem şık bir elbise için büstiyerli modelleri bu bahar seçebilirsiniz.

Dantel ve Deri kombinleri

dantel ve deri kombinleri

Deri ve danteli kıyafetler birlikte muhteşem bir ikili.Bu yılın bahar modasında ve sokak stillerinden dantelli parçalar ile deri parçaları birlikte sıkça görebiliriz.Hem seksi bir stil hemde oldukça romatik bir kombin.Boyfrend pantolonlarının popüler olduğu bu baharda sizde danteller ile giyip deri ceketiniz ile tamamlayın.

İlkbahar modası bayan geniş  şapkalar

2014 bahar modasi bayan genis sapkalar

Bu yılın stilimize daha güçlü ve şık kılan geniş şapkalarımızı bahar içinde kullanmaya devam ediyoruz.Özellikle siyah modeller her tarza ve renge uygun şapkalardan.Kombinizi ufak bir dokunuş ile daha harika yapmak için geniş şapkalarınızı bu baharda takın.

2020 bahar modasi siyah beyaz kombinler

2014 bahar modasi siyah beyaz kombinlerSiyah beyaz modası bu baharda bizleri şıklıkla buluşturmaya devam ediyor, özellikle busiyah beyaz  ayakkabılara bayıldım.Siyah ve beyazın birlikte kullanabilceğiniz şık bir bluz ve etek kombini.

Bir önceki yazımız olan 2020 Yaz Beyaz Gömlek Kombinleri başlıklı makalemizde bayan gömlek, beyaz gömlek ve beyaz gömlek kombinleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.