2020 Bayan Kot Gömlek Kombin Önerileri

A+
A-
2020 Bayan Kot Gömlek Kombin Önerileri

Kot gömlek günümüzde bütün gardıropların vazgeçilmez bir öğesidir. Birkaç mevsimde kullanıldığı için çok yönlüdür. Rahat bir kıyafet için kullanılabileceği gibi resmi bir görünüm için de giyilebilir. Bir çok ünlü modacı kot gömlek kombinlerine sürekli  yer vererek kot gömleğin vazgeçilmez bir parça olduğunu göstermişlerdir. Kot gömleklerinizle sosyal etkinliklerde, akşam partilerde, gün içinde  kendi stilinizi göstermek istiyorsanız aşağıdaki kombin önerilerini dikkate almanızı tavsiye ederiz.

SİYAH TAYTLA KOT GÖMLEK KOMBİNİ

Siyah taytla kot gömlek en popüler kıyafetlerden biridir. Düz ayakkabılar basic bir t-shirt ya da baskılı t-shirt ile tamamlamak gündüz için çok idealdir.
siyah tayt kot gömlek

RENKLİ SKİNNY JEANS İLE KOT GÖMLEK KOMBİNİ

Kot gömlekler moda dünyasında birçok avantaj sunar. Bu avantajlardan biri de farklı renklerle giymektir. Farklı renklerle mükemmel bir uyum olacaktır. Sarı,pembe,mercan,yeşil,mavi,bej,beyaz veya pastel tonlarında bir skinny jeans ile kot gömlek güzel ve genç bir görünüm sağlayacaktır.
renkli skinny jean ile kot gömlek kombini

ETEK VE KOT GÖMLEK KOMBİNİ

Düz,kıvrımlı,desenli,deri ve eteklerle kot gömlekler harika bir kombin sağlıyor. Kot gömleği etek içine koyarak güzel bir kemer ile tamamlanabilir. Ya da gömlek olarak kullanılabilir veya bir t-shirt üzerinden düğmeleri açık bırakılabilir. Bunlar dışında da birçok farklı kombinleme yapılabilir.
etekle kot gömlek kombini

TÜM OLARAK KOT KOMBİNİ

Siz de kot pantolon,şort,kot etek, ile kot gömlek giymeye cesaretiniz var mı? Tümden kot görünüm kazanan bir kombin şeklidir.
tümden kot parça kombini

BLAZER İLE KOT GÖMLEK KOMBİNİ

Daha resmi bir görünüm için kot gömlek giyilebilir. Olivia Palermo’nun  stiline şimdi bayanlar bir de siz göz atın. Palermo kot gömlek ile blazer ceketi birleştirerek  uyumlu bir kombin yapmıştır. Gün boyunca çalışırken şık ve sofistike görünmek istiyorsanız iyi bir seçenektir. Gördüğünüz gibi rahat, yüksek topuklu ve büyük bir çanta ile harika görünüyor.
blazer ile kot gömlek kombini

ELBİSE İLE KOT GÖMLEK KOMBİNİ

Kot gömlekler tamamlayıcı parçalar olarakta kullanılabilir.Düz ya da desenli elbiselerinizle birleştirebilirsiniz. Açık renk kot gömlekleri belden düğümlü elbiselerle güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.
elbise ile kot gömlek kombini

Bir önceki yazımız olan Her Tarz İçin Çanta-Bot Kombinleri 2020 başlıklı makalemizde çanta ayakkabı ve çanta kombinleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.