Tasarım Modern Lavabo Modelleri 2020

Tasarım Modern Lavabo Modelleri 2020

Dekoratif lavabolar

Dekoratif lavabo modelleri, alışılmışın dışında banyo ve mutfaklarda modern bir görünüm ekliyor.Yuvarlak, kase havzası, keskin kenarlı, geometrik şekilli lavabo modelleri evinde şıklık ve modern bir tarz isteyen herkes için harika.Sizin için seçtiğimiz farklı formlarda dekotarif lavabo modelleri gerçekten olağanüstü güzel bir şey kullanmak isteyenler için.

tasarim lavabolar 2014

 

Bir musluk altında ilk ilginç tasarım görmek istemez misiniz ? Bu şık banyoda, Lavabo havzası kazınmış cam tabana sahiptir . Aşağıda Dolap ünitesi ve yüzeyi üzerinde güzel bir ışık deseni harika.

modern lavabo modelleri 2014

Bu sıra dışı lavabo modeli özel tasarımdır. Bir tek gözyaşı şeklini taklit eder.

dekoratif lavabo modelleri 2014

sınırlı sayıda düzensiz yığılmış çakıl şekilleri  Musluk taştan oluşuyor ve su akıyor.  lavabo ile takım olan çağdaş krom kaplama ya da hassas bir beyaz mermer ile yapılabilir.

modern banyo lavabo modelleri 2014

Bir minimalist lavabo daha…Beyaz levha şeklinde içi boş bir mavi sıçrama boya ile  ibirleşmesiyle ekstra tarz yaratan modern bir lavabo modeli…

dekoratif lavabolar

Kanat şeklinde içinde su akan dekoratif sıradışı bir lavabo modeli.Ve yatay düzlemde makyaj için harika bir raf oluşturmuş, bir tarafı dikey uzanarak  dekoratif bir ışık sunan sanki görünen bir duvar lavabosu.

 

Bir önceki yazımız olan Halı Lekelerinin Çıkarılması İçin Püf Noktalar başlıklı makalemizde halı, halı lekeleri nasıl çıkar ve idrar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.