Kot Şort İle Sokak Stilleri 2020

A+
A-
Kot Şort İle Sokak Stilleri 2020

Bu bahar ve yaz yeniden mükemmel kot şort ile giyebileceğiniz  kıyafetler süper! Denim şortlar  bence her kızın dolap  içinde olmalıdır . Jean kısa şortlar oldukça çok şey harika kombinler ve stiller yapabiliriz. Hava güzel olduğunda onlar kesinlikle benim favori parçalarımdan. Kot şort ile sokak stili kıyafetlere göz atın.

Rock stil kot şort kombini

kot sort ile sokak kombinleri 2014

Bu görünüm, süper rahat, ve size önemli tarz puanı kazandırır. Favori grafik desenli tşört ve denim şort ile ekoseli gömlek eşleştirmek harika . Bir rock stili  için, savaş botları giymek unutmayın. Bu sadece kot şort ile yapabileceğiniz serin ve şık kıyafetlerden biridir.

Çorap ile kot şort

file corap ile kot sort kombini

Ben gerçekten file çorapları seksi buluyorum. Eğer şortun biraz kısa olduğunu düşünüyorsanız, altına çorap giyebilirsiniz. Bu şekilde kendinizi  maruz hissetmezsiniz.Bazı file çoraplar ile daha eğlenceli kombinler yapabilirsiniz. Ayakkabılar için, ben bu tarz botları giymenin iyi bir  yol olduğunu düşünüyorum. Bu kesinlikle bu bahara yeni  bir bakış.

Denim gömlek denim şort

kot gomlek ve denim sort kombini

Denim ve denim çok iyi bir uyum sağladığını biliyoruz?. Ben kıyafet sadeliği seviyorum. Ayakkabı ve renkli çanta kabine  harika bir renk ekliyor. Bu kesinlikle şehir içinde bir kız için sevimli bir sokak stili.

Renkli jean kot sokak stili

renkli jean kot kombini
Yeşil renkli denim ile siyah rengin uyumuna bayıldım! Yeşil siyah ile harika görünüyor.Ve yüksek belli olduğu gerçeği 2020 modasına uygun bir tarz.. Kombinde şapka, çorap, bot ve saçlar  çok şık görünüyor.

Blazer ceket ile kot şort sokak stili

blazer ceket ve kot sort kombini

Crop Tops ve kot şort

crop top ve kot sort sokak stili

 

uzun kot sort kombinleri 2014,

kisa ustler ile kot sort

Bir önceki yazımız olan Kot Kalem Etek Modelleri Ve Kombinleri 2020 başlıklı makalemizde diz altı kot etek modelleri, jean etek ve jean kalem etek hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.