Yazlık Etek Modelleri 2020

A+
A-
Yazlık Etek Modelleri 2020

Bu sezon rahat ve şık olan yazlık etek tasarımı 2020 modellerini de tercih edeceksiniz. Yaz ayında giyilmesi en çok rahat edilen kıyafetlerdendir. Yüksek belli yazlık etek modelleri 2020 sezonunda eteklerin bel kısımlarının yanı sıra birçok elbise ve uzun etek modellerinde yırtmaç detayları dikkat çekiyor.

yazlık etek modelleri (7)

Yüksek bel dantel etek modelleri 2020 sezonu içerisinde oldukça dikkat çeken ve ilgi gören bir tasarımdır. Belden büzgülü yazlık etek modelleri 2020 tasarımı açısından günlük giyiminde rahat etmeyi sevenler için oldukça dikkat çekmektedir.

yazlık etek modelleri (1)

Pileli yazlık etek 2020 modelleri özel günlerinizde giyebileceğiniz modellerden olmalı ve kolları büzgülü bir gömlek ile çok daha şıklık katmalısınız. Yazlık düz dar etek modeli mini tasarımlarda yoğun şekilde kullanılsa bile bu sezon uzun ve ara boy eteklerde vardır.

yazlık etek modelleri (10)

Yazlık dar etek giyerken tek tarafı kapalı yırtmaç uzun etek modellerinin olmasına dikkat edin. Uzun düz dar etek modellerinde yırtmaç olması son derece şarttır. Bu sezonun en iddialı yaz sezonunda popüler olacak etek modellerini ve kombinlerini görsellerimizden inceleyebilirsiniz.

yazlık etek modelleri (13) yazlık etek modelleri (12) yazlık etek modelleri (11) yazlık etek modelleri (9) yazlık etek modelleri (8) yazlık etek modelleri (6) yazlık etek modelleri (5) yazlık etek modelleri (4) yazlık etek modelleri (3) yazlık etek modelleri (2)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.