2020 Yaz Aksesuar Modelleri

A+
A-
2020 Yaz Aksesuar Modelleri

Yazın Trend Aksesuar Modelleri

2020’nin yaz  bayan aksesuar trendlerinde Harika taşlı yuvarlak güneş gözlükleri, büyük kolye ve takılar, neon ayakkabı ve çantalar bizim en beğendiğimiz takı ve aksesuarlar arasında.

Neon renkli ayakkabı ve çantalar

2014 yaz aksesuar modelleri

 

Yaz  sezonunda stilinizin belirleyen aksesuarını  henüz daha keşfetmediyseniz sizler için harika önerilerimiz var.

Bu yaz  alışverişiniz listenize  mutlaka eklemeniz gereken aksesuarları ve sezonun en gözde trendlerini sizler için araştırdık!

 

Neon renkler hem spor hem klasik stilleri ile bu yaz çok moda.Sade ve rahat kombinlerinize neon dokunuşlar ekleyerek daha canlı ve şık görünebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taşlı çerçeveli ve yuvarlak güneş gözlükleri

2014 yaz aksesuar modelleri

 

 

Güneş gözlüklerinin çerçevelerinde ünlü markalar  taşlı ve desenli detaylar bu sene çok trend.Sade ve büyük güneş gözlüklerinin sıkıcı görünümünden sıkılan bayanlar için, bu güneş gözlüklerini mutlaka denemeli.

 

Bazı güneş gözlüklerinde ise aynalı ve renkli modeller dikkat çekiyor.Aynalı ve renkli güneş gözlüğü modelleri için tıklayınız.
 

 

Büyük takılar

2014 yaz aksesuar modelleri

 

 

 

Yazın en gözde takı modelleri büyük ve gösterişli kolye ve bileklikler.İster plajda ister günlük kullanımda bu harika takıları seçebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Zincir saplı kol çantaları

zincirli canta modelleri 2014

 

 

Zincir saplı çanta modelleri bu yazda en trend çantalar arasında.Özellikle midi boyla daha popüler oluyor. Kutu görünümünde, postacı ve büzgülü zincir çanta modelleri bizim favorilerimiz arasında.

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.