2020 Saç Trendi: Sıkı At Kuyruğu

A+
A-
2020 Saç Trendi: Sıkı At Kuyruğu

2020 senesinin trend saç modellerinden biri de at kuyruğu saç modelleri. Özellikle dev moda markalarının defilelerinde gördüğümüz bu saç stilleri bu sene daha çok sıkı bir şekilde toplanmış olarak karşımıza çıkıyor. Geçen senelerde dağınık saç toplama modelleri trend iken, bu sene daha gergin at kuyrukları bizleri bekliyor.

sıkı at kuyruğu modelleri (12)

Ve bu şekilde küçük bir at kuyruğu oluştururuz. Daha sonra kulak arkasından yukarıya doğru bir tutam, sağ kulak arkasından yukarıya doğru bir tutam sol kulak arkasından da tekrar bir tutam alıp iki tutamı birleştirip yine aynı lastik benzer lastik yardımıyla bir önceki lastiğin biraz altından toplayarak çok fazla sıkmadan bir at kuyruğu daha oluştururuz.

sıkı at kuyruğu modelleri (10)

Daha sonra üstten gelen tutamları güzelce etrafına yaydığımızda tepeden toplanmış bir at kuyruğu havasında uzun bir at kuyruğu havasında saçımızı tamamlarız. İstediğimiz şeklide verebiliriz. Çok uzun olmayan ya da uzun düz saç modelleri bu metodla uzun bir at kuyruğu havasında serbestçe toplanmış bir görünüm kazanarak hoş bir stil oluşturur.

sıkı at kuyruğu modelleri (1) sıkı at kuyruğu modelleri (3) sıkı at kuyruğu modelleri (16) sıkı at kuyruğu modelleri (15) sıkı at kuyruğu modelleri (14) sıkı at kuyruğu modelleri (13) sıkı at kuyruğu modelleri (11) sıkı at kuyruğu modelleri (9) sıkı at kuyruğu modelleri (8) sıkı at kuyruğu modelleri (7) sıkı at kuyruğu modelleri (6) sıkı at kuyruğu modelleri (5) sıkı at kuyruğu modelleri (4)

 

 

Bir önceki yazımız olan Kısa Saçlara Nasıl Şekil Verilir başlıklı makalemizde kısa saç, kısa saç modelleri ve kısa saç şekilleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.