Sonbahar Kış Trend Kaban Kombinleri 2020

A+
A-
Sonbahar Kış Trend Kaban Kombinleri 2020

Sonbahar kış aylarında kadınların ilgi odağı haline gelen kaban modelleri ile şıklığınızı korurken , birbirinden güzel ve dikkat çekici kombinlere imza atabilirsiniz. Peki bu kışın trend kaban modellerini hangi parçalar ile kombinleyip , şık ve iddalı bir tarza imza atabiliriz ?

Kaban modelleri ile en uyumlu kombinler arasında jean modelleri geliyor , sokak modasının vazgeçilmez parçaları olan jeanler ile rengarenk kabanları ve uzun çizmeleri rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Son yıllarda en fazla tercih dilen bayan kot modelleri arasında yer alan skinny jeanler ile orta ve uzun kaban boyları ile oldukça şık ve iddalı bir görünüm elde edebilirsiniz. Kot üzerine giyeceğiniz bluz yada gömlekler ile hemen çıkar giy yapmak adına daha uyumlu parçalardır.

Ayrıca özellikle koyu renk kaban seçimlerinizde diğer parçalarınızı pastel renkler ile kombinleyebilirsiniz , bildiğiniz son bir kaç sezonda pastel renkler oldukça ilgi görüyor , pastel maviler , yeşiller , turuncular ile tarzını daha hareketli ve renkli bir hale getirebilirsiniz. Yada tam tersi bir stil oluşturarak koyu renk pantolonlarınız ve üstleriniz ile pastel renkli paltolar tercih edebilir , soğuk günlerde sıcak bir kombin oluşturabilirsiniz. Yazımızda sizlere ilham verecek birbirinden şık ve modern sonbahar kış trend kaban kombinlerini inceleyebilirsiniz.

2015 kaban modelleri ve kombinleri (8)

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.