Kır Düğünü Gelinlik Modelleri 2020

Kır Düğünü Gelinlik Modelleri 2020

Şimdiden yaz sezonunda düğün için hazırlıklar yapan çiftlerle karşılaşıyoruz. Özellikle gelin adayları hazırlık konusunda oldukça telaşlı davranıyor.  Bu tempoyu biraz düşürebilmek için bizler de gelin adaylarının işini kolaylaştırmaya çalışalım dedik. Yeni sezonda en iddialı olan gelinlik modelleri tasarımlarını görselleriyle beraber tek tek sunmak istedik. En iyi dört gelinlik modelini sizlerle görsellerle paylaşalım.

.kırdüğünügelinlik

En sık tercih edilen tasarımlardan bir diğeri de straplez modellerdir. Bu modeller yine belirli markaların koleksiyonlarında hazırladıkları tasarımlarla, oldukça iddialı görünüyor. Şöyle bir baktığınız zaman dantel işlemeleriyle hazırlanan tasarımlar, diğer koleksiyonlara göre farklı ve bir o kadarda çekici görünüyor.

gelinlik3

Ancak sizler bu tasarımların üzerine hoş bir duvak, hoş bir eldivende tercih etmelisiniz. Model olarak kabarık tasarımlardan sonra en beğendiğim modeller straplez modeller olmuştur. Kalp yaka gelinlik her genç kızın hayali olmuştur. Ancak biraz iddialı olduğu için herkes bu modeli tercih etmiyor.

gelinlik12

Kalp yaka tasarımlar straplez koleksiyonlara benzediği için, az da olsa göğüs dekoltesi var. Bu nedenle az da olsa iddialı bir tasarım olduğunu görebilirsiniz. Tabi seçim tamamen size ait. Bana sorarsanız düğün gününüzde bu tasarımlarla büyüleyici görünebilirsiniz.

 gelinlik20

Bir önceki yazımız olan Lanvin 2020 Yaz Bayan Giyim Koleksiyonu başlıklı makalemizde 2014, bayan ve giyim hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.