2020 Sonbahar Monokrom: Siyah Beyaz Kombinler

A+
A-
2020 Sonbahar Monokrom: Siyah Beyaz Kombinler

2020 Sonbahar Monokrom: Siyah Beyaz Kombinler

Sonbahar moda trendlerinden biride monokrom desenli kıyafetler. Monokrom desenli kıyafetler her mevsim zamansız şıklık sağlayan popüler tasarımlar arasında.Fakat sonbahar ve kış aylarındaki siyah rengin daha çok tercih edilmesi ve siyah için uyumlu desenlerin beyaz ile kullanılması Monokrom eğilimini daha çok ortaya çıkarıyor.

Monokrom kombinler yapmanın temel en yolları nelerdir Birlikte inceleyelim.

Monokrom renkler tercih ettiğinizde dikkatli kombinler seçmelisiniz.Çünkü monokrom kombinler yaparken çok çabuk hata yapabilirsiniz.

üst giyim için seçtiğiniz kıyafet monokrom desenli olduğunda altınıza daha sade ve tek renk kıyafet seçmelisiniz.

monokrom kombinler

Boydan boya monokrom giyinmek için ise aynı desenlerde bir elbise veya tulum ile bu trende ayak uydurabilirsiniz.Ayakkabı ve aksesuar seçimlerinizi ise siyah yada beyazdan yana yapabileceğiniz gibi tek düz renkli başka tonlardaseçebilirsiniz.

monokrom elbiseler

Genelde siyah beyaz  desenlerin ya da rengin tonlarının bir arada kullanılmasına monokrom desek de, farklı renklerin ve desenlerinde birlikte kullanılmasına  da monokrom denilebiliyor.Ama biz daha çok siyah beyaz desenler ile kullanıyoruz. Özellikle siyah-beyaz çizgili kıyafetler bu sonbaharda  oldukça popüler ve bu çizgiler   daha uzun yıllar moda olacak gibi görünüyor.

monokrom hirka

Bildiğiniz gibi katlı sonbahar kombinleri de oldukça popüler sokak modası kombinlerinden.Bu sonbahar kış siyah beyaz desenli kıyafetlerinizin içine veya üstüne hırkalar, kabanlar giyerek sizde sokak modasına ayak uydurabilirsiniz.

monokrom sonbahar kombinler

Bir önceki yazımız olan 2020 Şifon Bluz Modelleri ve Kombinleri başlıklı makalemizde bluz modelleri, şifon bluz kombinleri ve şifon bluz modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.