2020 Sokak Modası Kombinleri

A+
A-
2020 Sokak Modası Kombinleri

Yeni yaz sezonunda en çok dikkat çeken renklerden bir tanesi turuncu olurken pek çok kişi 2020 sokak modası kombinleri ile şıklıklarını yansıtmak istiyor. Yeni sezonda biri birinden şık sokak trendi turuncu parçalar yer alıyor. Turuncu modasına uyarak son derecede şık kombinler yapmak isteyen kişiler bu kombinler ile sokak modasında tarzlarını konuşturabilirler. Hem son derecede şık hem de modaya uymak isteyen kişiler yeni sezonda dolaplarında turuncu rengine sıklıkla yer verebilirler.

Turuncu Kombin Önerileri

Yeni yaz sezonunda kombin önerileri ile oldukça şık ve modaya uyumlu olmak isteyen kişiler özellikle de canlı turuncu renklerle şıklıklarını yansıtabilirler. Yeni sezonda özellikle de portakal renginde canlı turuncular oldukça rövanşta görünüyor. Turuncu parçalarla kombin hazırlamak isteyen kişiler sokak modasında mavi Jeanların üzerine canlı turuncu tişörtler giyebilirler. Özellikle de dar paça Jean üzerine orta boyda salaş turuncu tişörtler son derecede şık ve sokak modasına uyumlu görünüyor.

Yeni sezonda turuncu renk elbiseler de sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle de pileli düz renk turuncu elbise modelleri hasır ayakkabılar ile kombine edildikleri zaman son derecede fresh ve canlı bir görünüm oluşturuyor. Yeni havuç kesim ve mom Jean gibi pantolon modellerinde de turuncu rengine sıklıkla yer veriliyor. Bu pantolonlar spor çizgili gömlekler ve düz renk bluzlar ile son derecede şık bir şekilde kombine ediliyor. Özellikle de turuncu renk üzerine krem rengi ve beyaz gibi renklerde gömlek modelleri tercih edilerek oldukça şık bir görünüm oluşturuluyor.

2020 Sokak Modası Kombinleri

Yeni sezonda oldukça şık görünmek isteyen kişiler yazlık turuncu kombinler ile modaya uyarak şık olabilirler. Yeni sezonda sıklıkla tercih edilecek turuncu parçalardan birisi de parlak turuncu renk taytlar. Bu taytların üzerine yarım bluzlar veya uzun salaş bluzlar kombine edilerek son derecede şık görünüm elde ediliyor.

Yine ayakkabı tercihi olarak da beyaz düz renk spor ayakkabıların tercih edilmesi kombinlerin son derecede şık bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Yeni sezonda turuncu renk parçalarla birlikte en çok kullanılacak olan parçalar da hasır modası. Özellikle de çanta, ayakkabı ve şapkalarla birlikte son derecede şık kombinler yapılabilir.

2020 yaz sezonu en trend mini şortlar başlıklı içeriğimiz de ilginizi çekebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.