2020 Topuklu Sandalet Modelleri

A+
A-
2020 Topuklu Sandalet Modelleri

İlkbahar yaz ayakkabı modelleri arasında sandaletler birçok bayanın ilk tercihleri arasında yer alarak zaten kalitesini ve şıklığını kanıtlamıştır. Şık bayanların diyebiliriz ki bu sezon sandalet modellerinde de topuklu stilleri tercih ettiği bir sezon olacak.

topuklu sandalet modelleri (2)

Topuklu sandalet modelleri 2020 farklı renk ve model seçenekleri ile kıyafetleriniz ile son derce şık ve uyumlu duracaktır ve asla topuklu sandalet modelleri  sayesinde 2020 yılında şıklığınız yarım kalmayacaktır. Yazlık ayakkabı modelleri 2014 kalitesi ve modernliği ile şıklığına meraklı olan bayanlara ekstra bir şıklık ve modernlik katacaktır.

topuklu sandalet modelleri (14)

 

Topuklu sandalet modelleri ile her bayan şık her bayan kaliteli bir seçim yapmış olacaktır. Bu yaz sezonunda hem şık hem de rahat bir görünüm kazanmak istiyorsanız topuklu sandalet modellerini sıkça tercih etmenizi öneriyoruz.

topuklu sandalet modelleri (7)

 

Özellikle bilekten bağlı ve parmaklar üzerinde ten bantlı topuklu sandaletler ile gladyatör sandalet modelleri son derece hoş stillerde karşımıza çıkıyor bu sezon. Bayanlar için en iddialı topuklu sandalet modelleri pek çok markanın yeni sezon koleksiyonunda karşımıza çıkıyor artık sıklıkla.

topuklu sandalet modelleri (1) topuklu sandalet modelleri (21) topuklu sandalet modelleri (20) topuklu sandalet modelleri (19) topuklu sandalet modelleri (18) topuklu sandalet modelleri (17) topuklu sandalet modelleri (16) topuklu sandalet modelleri (15) topuklu sandalet modelleri (13) topuklu sandalet modelleri (12) topuklu sandalet modelleri (11) topuklu sandalet modelleri (10) topuklu sandalet modelleri (9) topuklu sandalet modelleri (8) topuklu sandalet modelleri (6) topuklu sandalet modelleri (5) topuklu sandalet modelleri (4) topuklu sandalet modelleri (3)

 

 

 

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank Tuba dedi ki:

    Gözüme kestirdiğim modeller var. Bu bebeklerin hangi marka olduklarını yazar mısınız?