Nike Air Max Ayakkabı Modelleri 2020

A+
A-
Nike Air Max Ayakkabı Modelleri 2020

Spor ayakkabı da uzun yıllardır hizmet veren marka  Nike, Air Max modellerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. genç ve dinamik yapısı ile bütün dünyada tercih edilen bir marka olup tasarımlarında rahatlığın yanı sıra şıklığa ve kaliteye önem veriyor. genel olarak ince tabanlı modeller üreterek spor ayakkabılara yeni bir zarafet katıyor.

nike air max (1)

Bayan Nike modelleri bu sezon yine renkliliği ile bayanların ilgisini çekiyor. En yeni Nike Air Max modelleri kırmızı, mavi, yeşil ve daha bir çok renk seçeneği ile sunulmakta. Her ne kadar esas renk tek olsa da tasarımlarda beyaz renk mutlaka kullanılıyor bir kaç rengin bir arada kullanıldığı kare desenli modellerde bu sezon bayanlar tarafından büyük ilgi görüyor.

nike-air-max-8

Son yılların en farklı ve en şık Nike ayakkabı modelleri inanılmaz fiyatlar ile bayanların beğenisi kazanıyor. Bayan Air max  yine Nike markanın efsanevi tarzı olan kalın tabanlı tasarımlardan oluşmakta.  Su geçirmez ve kışa özel kirlenmeyen renkleri ile her mevsim Nike giymenin keyfini yaşayabilirsiniz. Sezonun en trend tasarımları özellikle genç bayanların tutkusu olmaya devam ediyor.

nike-air-max-12 nike-air-max-6 nike-air-max-4 nike-air-max-2 nike-air-max-1-og nike air max (4) nike air max (3) nike air max (2)

 

Bir önceki yazımız olan 2020 İlkbahar/Yaz Gelinlik Trendleri başlıklı makalemizde gelinlik modelleri ve ilkbahar yaz gelinlik hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.