2020 Kolej ceket modelleri çok moda!

2020 Kolej ceket modelleri çok moda!

2020 Kolej ceket modelleri

Bugün bir kızda kolej ceket modeli gördüm.Rengi kan kırmızı ama kolları beyazdı. Çok beğendim hemen nette araştrımaya başladım. Çok şık kolej ceketlerine rastladım.Ayrıca bu kış kolej ceketlerinin çok trend olduğunu öğrendim.Hemen sizlere kolej ceket modelleri ile ilgili görseller hazırlmaya karar verdim.Peki kolej ceketleri nasıl giyilir, hangi kıyafetler ile kombinlenir detaylı inceleyelim.

özellikle cool görünmeyi seven genç kızlar kolej ceketleri tam size göre diyebilirim.Spor ve klasik bir arada kombinleyebileceğiniz kolej ceketleri bu kışın trendlerinden…

Kolej ceketlerinizi kat kat gömlek ve kazak üzerine giyin;

Kolej ceketlerinizi kombinlerken en güzel yanı her yene çekebilirsiniz.İster klasik dar bir mini etek, opak çorap ve stiletto ayakkabınız ile, ister gölek üzerine kazak ve altına mini eteğiniz ve spor ayakkabınız ile önemli olan sizin hangi tazı istediğiniz.Kolej ceketleri hangi kıyafet ile kombinlerseniz kombinleyin emin olun her kombinize farklı bir hava ve tarz katacaktır.

kolej ceketleri nasıl kombinlenir 2014

Kolej ceket modelinizi bu yılın terndi kalem etekleriniz ile kombinleyin;

Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi harika bir stil örneği.Kalem etek ve kolej ceketinin birlikte uyumu mükemmel.Sivri burun bilekten bağlı bir ayakkabı üstüne desenli bir kalem etek ve kolej ceketiniz ile güçlü kombininiz hazır.

kolej ceketi ve kalem etek kombini 2014Kolej ceketinizi mini şortlar ile ve siyah taylar ile kombinleyin;

Uzun diz üstü bir çorap ve jean kısa şortunuz ile kolej ceketinizi giydiğinizde son derece cool bir görüntü yakalamış olursunuz.Ayrıca siyah tayt ve skinyy jean pantolonlar ilede güzel kombinler yapabilirsiniz.Kolej ceketinin diğer bir güzel yanıda isterseniz kolej ceketinizin üzstüne deri ceketinizi ve kabanınızı giyerek yine şıklığınızdan ödün vermeden sıcak bir kombin oluşturabilirsiniz.

kolej ceketleri nasıl giyilir 2014kolej ceket kombinleri bayan

[divider]

Bir önceki yazımız olan 2020 İlkbahar yaz Asimetrik elbise modelleri harika! başlıklı makalemizde 2014 ilkbahar yaz asimetrik elbise, asimetrik elbise modelleri ve asimetrik elbiseler 2014 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.