2020 Sezonu Kadife Abiye Modelleri ve Gece Elbisesi

2020 Sezonu Kadife Abiye Modelleri ve Gece Elbisesi

Kadife abiye modelleri sonbahar ve kış organizasyonların en çok tercih edilen parçalarından biridir. Yavaş yavaş soğuyan havalarla birlikte yaklaşan kışın habercisi olarak vitrinlerde görmeye başlıyoruz. İçimize sıcaklık veren tasarımlar ve kumaşlar, gece kıyafetlerinde olduğu kadar günlük kıyafetlerde de kendini göstermekte. Kış davetlerine mevsime uygun birbirinden güzel eşsiz parçalarla müşterilerin beğenisine sunulmakta.

Kadife abiye modelleri denilince akla ilk gelen renk bordo ve tonlarıdır. Elbiseye kattığı çekicilik ve zarifliğin yanı sıra asil ve zarif duruşuyla hem kısa hem uzun modellerde farklı bir cazibeye sahiptir. Sezonunda trendleri haline gelmiş derin yırtmaçlar, asimetrik kesilmiş etekler ve yırtmaçlarla birlikte kadife elbiselere de şıklık getirdiği aşikâr. Kış mevsimlerinde popüler hale gelen kadife elbiselerde tasarımcıların da en çok seçtiği renklerin başında bordo ve siyah geliyor. Kadife elbiselerin yansıttığı şık ve klasik tarzı sırt dekoltesi, bantlar ve ince askılarla zarif bir şıklığa dönüştürebilirsiniz.

2020 Asil Gece Elbisesi Modelleri

Her kumaşa asillik ve zariflik katan siyah da kadife elbiselerde vazgeçilmez renklerden. En sade elbiselerde bile şıklığı yakalayan siyah rengi ve kadife kumaşla birlikte bütün gözleri üzerinize çevirebilirsiniz. Kadife elbiseler ince dantellerle süslenebileceği gibi volanlı ve omzu düşük modellerle de süslenebilir. Ayrıca siyah kadife elbiseye kırmızı ruj çok yakışacaktır. Kadifenin parlak, ışıltılı dokusuyla ve işlemelerle birlikte iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz. Dar ve vücudu saran kadife elbiselerle birlikte tek bant veya stiletto bir ayakkabıyla şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Sade şekillendirilmiş saçlarla birlikte hafif bir maşa ve dumanlı bir göz makyajı tercih edebilirsiniz.

Kadife elbiseler her rengi mükemmel şekilde gösterirler. Kadife kumaşlarda her renk daha yoğun ve parlak görünür. Stilinize uygun giyinmek istiyorsanız renk seçimine de dikkat etmenizde fayda var. Seksi bir görünüm elde etmek istiyorsanız tercihiniz koyu renklerden yana olmalıdır. Romantik bir görünüm elde etmek isterseniz daha sıcak ve ten rengi elbiseler tercih etmelisiniz. Yaşınıza, mesleğinize, bulunduğunuz ortama yakışacak her türlü kadife elbise geniş yelpazesiyle bulunuyor. Boyutuna ve seçeneğiniz aksesuara göre her türlü ortamda kadife şıklığını yansıtabilirsiniz.

En şık anne kız elbise kombinleri başlıklı içeriğimiz de ilginizi çekebilir.

Bir önceki yazımız olan Beli İnce Gösteren Kombin Önerileri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.