Günlük Kombinler İçin Bluz Modelleri 2020

A+
A-
Günlük Kombinler İçin Bluz Modelleri 2020

Bayanların severek giyindikleri bluzlar arasında yer alan bluz modelleri arasında son zamanlarda çok fazla trend modeller ortaya çıkmaya başladı. Özellikle salaş  bluz modellerinde birçok model alternatifi bulunmaktadır.

bluz modelleri (12)

Çok fazla çeşitlere sahip olan günlük bluz modelleri hem spor giyim tercih eden bayanlar için hem de daha klasik giyim tercih edecek bayanların tercihleri arasında yer almaktadır. Uzun ya da kısa kol bluz modelleri farklı renk seçenekleri ve farklı modelleri ile siz bayanların en çok sevdikleri arasında yer almaktadır.

bluz modelleri (11)

2014 ilkbahar yaz bluz modelleri ile birçok farklı kombin yapabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmak adına birkaç fikir verecek olursak eğer mesela; cin pantolonun üzerine yarasa kol bluz tercih ederek çok şık bir kombin gerçekleştirmiş olursunuz.

bluz modelleri (3)

Ve yahut da bir eteğin üzerine çok şık bir kolsuz bluz modellerinden birini tercih ederek yine şık bir seçim yapmış olursunuz. Desenli veya baskılı bluz modelleri aslında çok kurtarıcı giysiler arasında da yer alır. Çünkü belli yerlerinde biraz fazlalıkları olan bayanların tercih ederek bu fazlalıklardan kurtulabilirsiniz.

bluz modelleri (10) bluz modelleri (9) bluz modelleri (8) bluz modelleri (7) bluz modelleri (6) bluz modelleri (5) bluz modelleri (4) bluz modelleri (2) bluz modelleri (1)

Bir önceki yazımız olan 2020 Yaz Beyaz Gömlek Kombinleri başlıklı makalemizde bayan gömlek, beyaz gömlek ve beyaz gömlek kombinleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.