2020 Modası Zincir Takılar

2020 yılında bayanların en çok tercihe ettiği ve ön plana çıkan aksesuar modelleri içinde zincir takılar oldukça ilgi çekiyor. 2020 aksesuar koleksiyonların da geniş bir kolye seçenek yelpazesine sahip olan aksesuar markaları 2020 sezonunda mağazaları daha ışıltılı ve hareketli hale getiriyor.

zincir takı modelleri (10)

Tüm modelleriyle hayranlık kazanmayı başaran zincirli takı koleksiyonları neredeyse her markada karşımıza çıkmakta. Zincir bileklik, kolye, küpe gibi ürünlerle bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Son zamanlarda aksesuarlar artık kıyafetleri tamamlayan önemli bir parça haline geldi.

zincir takı modelleri (3)

Gerek modern gerekse vintage, retro tasarımlar 2020 aksesuar modelleri arasında en beğenilenler arasında zincir kolyeler oluyor. İddialı stilleriyle zincirli kolye modelleri 2020 metal aksesuar modelleri içinde daha çok gümüş ve altın renkli modelleriyle ön plana çıkmakta. Ayrıca farklı renklerin bir arada kullanıldığı tasarımlarda mevcut.

zincir takı modelleri (6)

Uzun zincir kolye modelleri de beğenilen 2020 zincirli aksesuar modelleri arasında yer alıyor. Sizler için seçtiğimiz en iddialı zincir takı modellerini görsellerimizden inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Bu takılar hem günlük hem de şık davetlerde tercih edebileceğiniz modern tasarımlar arasında yer alıyor.

zincir takı modelleri (1) zincir takı modelleri (12) zincir takı modelleri (11) zincir takı modelleri (9) zincir takı modelleri (8) zincir takı modelleri (7)zincir takı modelleri (4) zincir takı modelleri (2)

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.